locked
network driver RRS feed

 • Question

 • Nekem is gondok vannak a driverekkel, ráadásul pont a network driverrel!

  Többször telepítettem a win7beta1-et, de nem tudott csatlakozni az internethez. Aztán most meg akartam próbálni win7build6801-en keresztül telepíteni, amiben még jók(!) a driverek, de ezt kaptam:

  "

  The following issues are preventing Windows from upgrading. Cancel the upgrade, complete each task, and then restart the upgrade to continue.

    • Windows needs to be restarted so necessary changes to system files can be made before continuing.

             Upgrading Windows will affect the following devices and/or programs:

              These devices might not work properly after the upgrade. After the upgrade completes, check Windows Update for updated drivers or go to the device manufacturer's website.
              • Network adapters: NVIDIA nForce Networking Controller

             "

             Frissíteni nem tudom, a windows update a legfrissebb drivereket szedte le, amik a beta1-ben már nincsenek benne, s nem is kompadibilisek vele

             Most mit csináljak? Várjak az nVIDIA-ra? Egyáltalán benne lesznek a kész Windows 7-ben a most hiányzó driverek, amik ráadásul benne voltak a régi (build 6801-es) windowsban?

             Köszönöm, Bálint

             Tuesday, January 13, 2009 8:02 PM

            Answers

            • Milyen alaplap és hálózati kártya? Neked is azt tudom javasolni, hogy gyártó oldaláról legújabb Vista driverek, és manuális telepítés. A telepítő legtöbb esetben elhasal az ismeretlen OS miatt.

             Tuesday, January 13, 2009 8:06 PM

            All replies

            • Milyen alaplap és hálózati kártya? Neked is azt tudom javasolni, hogy gyártó oldaláról legújabb Vista driverek, és manuális telepítés. A telepítő legtöbb esetben elhasal az ismeretlen OS miatt.

             Tuesday, January 13, 2009 8:06 PM
            • Olyan szívderítő tud lenni, amikor a HÁLÓZATI kártyával van a probléma és mindenki, aki egyááltalán segíteni akar és a win 7 súgója IS azt a jó tanácsot adja, hogy menjünk fel a netre és ...stb. Az nvidia sem ad ám letölthető megoldást, csak frissitést. Tényleg olyan bonyolult, vagy csak én vagyok tökkelütött, hogy azzal a kártyával, amit nem ismer fel a win7, problémamentesnek jelzi és legfrissebbnek a driverét, hát azt a kártyát code 10 hibával kikapcsolja. Vagyi nincs net, nincs gyártó honlapja, nincs semmi, csak a bosszankodás. Bocsánat, napok óta ezzel küszködöm...

             Sunday, January 25, 2009 6:17 PM
            • Milyen kártya, milyen alaplap?

              

             Sunday, January 25, 2009 7:01 PM