locked
App-V v5 Client Returns 0xc0000142 RRS feed

  • Question

  • Hello

    I am use App-V v5 Client with SCCM 2012 Sp1 and  all Virtual Apps  Returns  0xc0000142 Error.

    in The Logfile  Shows  this Error:

    Microsoft-AppV-Client/Virtual Applications

    18005

    could not be started because the App-V Subsystem 'Virtual Filesystem' could not be initialized. {error: 0x74300C0A-0x20006}

    The kb2777003 don't  help because "NtfsDisable8dot3NameCreation" is set to "2"

    What can i do or Check ?

     

     

    Friday, April 12, 2013 7:26 AM

Answers

  • Hello,

    The error code means INVALID PARAMETER. Have you tried creating new package ?


    Nicke Källén | The Knack| Twitter: @Znackattack

    • Marked as answer by henrik.b Friday, April 12, 2013 9:32 AM
    Friday, April 12, 2013 8:28 AM

All replies

  • Hello,

    Can you remove / add the package again?


    Nicke Källén | The Knack| Twitter: @Znackattack

    Friday, April 12, 2013 7:33 AM
  • Hello

    Yes i have remove this  package delete files in %localappdata% and add the packege again  over softwarecenter and manual by msi installer with same Error 

    Friday, April 12, 2013 7:56 AM
  • Hello,

    Enable more advanced logging to identify why you have an issue. See this article on howto do it;

    http://www.tmurgent.com/TmBlog/?p=1247


    Nicke Källén | The Knack| Twitter: @Znackattack

    Friday, April 12, 2013 8:07 AM
  • Hello

    In Subsystems-VFS are two Error Entrys

    127

    Failed to add a package entry to the cache for namespace {e6c99591-f67b-490c-81b5-d40429cd74e4}.

    LongPath: C:\ProgramData\App-V\E6C99591-F67B-490C-81B5-D40429CD74E4\EA754FEE-B08E-428E-B254-72F917160877\Root\VFS\Common Programs\Total Commander

    ShortPath: C:\PROGRA~3\App-V\E6C995~1\EA754F~1\Root\VFS\3FE1FVTV.1S5\Total Commander

    Flags: 2

    Status: 0xc000000d

    and 102

    Failed to build policy from configuration received from the RPC server. Error code: 0x74300C0A-0x20006

    Friday, April 12, 2013 8:20 AM
  • Hello,

    The error code means INVALID PARAMETER. Have you tried creating new package ?


    Nicke Källén | The Knack| Twitter: @Znackattack

    • Marked as answer by henrik.b Friday, April 12, 2013 9:32 AM
    Friday, April 12, 2013 8:28 AM
  • After Recreateing two Packages works fine.

    i have no other thinks make as  creating the old package .

    Thanks znack  

    Friday, April 12, 2013 9:39 AM