locked
Weird DomainAdmins1 Computer object RRS feed

  • Question

  • I'll try to make this quick. I have been setting up MDT and WDS over the past couple weeks and I finally have everything running great. What i'm asking about isn't even a problem. I think i should say that I have the lite touch install join the pc to the domain and pre-select the OU it should be put in

    Like i said, everything runs great and the computer is joined to the domain correctly. The thing is, every time, there is an object created in the root Computer OU. The computer object is always DomainAdmins1, and if i don't delete it, every time i run it it just increments the number, like in the photo:

    So far i have just been deleting them and everything still works. I'm just curious if anyone has seen this before and knows why this is happening? And maybe how to prevent it?

    Thanks in advance.

    Saturday, December 21, 2019 3:47 AM

All replies

  • Just curious if anyone had any insight?
    Thursday, February 6, 2020 9:55 PM
  • Hi,

    I have the same issue, but with the object named in German (because it's my local language) "Domänen-Admins1" etc.

    So far I found this:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/azure/en-US/c0fb720a-2bcf-454c-bca2-d19449d444e2/weird-domainadmins1-computer-object

    Looks like this is related to the aproval settings in WDS

    Can you confirm this?

    For me it's currently difficould to test as I am working from home, but I will try it with a VM later this day.

    Monday, March 30, 2020 8:12 AM