locked
Outlook Web App & Frontpage forms problem RRS feed

  • Question

  • I have just moved my email from my server to Outlook Web App. I receive all my emails 100% fine in OWA except for frontpage forms that are sent from my website via email. These emails are still going to my old client email "mail.mywebsite.com" even though I have deleted the MX record pointing to this. All DNS settings we changed a week ago and have been checked so it is not a propogation issue.

    At present I have set up a quick fix by sending the forms to a live.com email account and then creating a forwarder back to my preferred email

    I have tried googling for the answer without success so any help would be appreciated
    Sunday, August 12, 2012 7:39 AM

Answers

  • On Sun, 12 Aug 2012 07:39:32 +0000, ColinCY wrote:
     
    >I have just moved my email from my server to Outlook Web App. I receive all my emails 100% fine in OWA except for frontpage forms that are sent from my website via email. These emails are still going to my old client email "mail.mywebsite.com" even though I have deleted the MX record pointing to this. All DNS settings we changed a week ago and have been checked so it is not a propogation issue. At present I have set up a quick fix by sending the forms to a live.com email account and then creating a forwarder back to my preferred email I have tried googling for the answer without success so any help would be appreciated
     
    If you haven't changed your IP address there's nothing to prevent
    another machine from just using it to connect to your server.
     
    MX and A records are a convenience but they aren't an absolute
    necessity. :-)
     
    ---
    Rich Matheisen
    MCSE+I, Exchange MVP
     

    --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP
    • Proposed as answer by Terence Yu Monday, August 13, 2012 7:22 AM
    • Marked as answer by Terence Yu Monday, August 20, 2012 1:19 AM
    Sunday, August 12, 2012 5:23 PM

All replies

  • If mail is going there, then something is directing it there.  What that is, nobody here can tell you without a lot more information.


    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."

    Sunday, August 12, 2012 3:43 PM
  • On Sun, 12 Aug 2012 07:39:32 +0000, ColinCY wrote:
     
    >I have just moved my email from my server to Outlook Web App. I receive all my emails 100% fine in OWA except for frontpage forms that are sent from my website via email. These emails are still going to my old client email "mail.mywebsite.com" even though I have deleted the MX record pointing to this. All DNS settings we changed a week ago and have been checked so it is not a propogation issue. At present I have set up a quick fix by sending the forms to a live.com email account and then creating a forwarder back to my preferred email I have tried googling for the answer without success so any help would be appreciated
     
    If you haven't changed your IP address there's nothing to prevent
    another machine from just using it to connect to your server.
     
    MX and A records are a convenience but they aren't an absolute
    necessity. :-)
     
    ---
    Rich Matheisen
    MCSE+I, Exchange MVP
     

    --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP
    • Proposed as answer by Terence Yu Monday, August 13, 2012 7:22 AM
    • Marked as answer by Terence Yu Monday, August 20, 2012 1:19 AM
    Sunday, August 12, 2012 5:23 PM