none
The Corliss Group Latest Tech Review SIM-swap petos: uusi tapa varastaa rahaa RRS feed

 • Question

 • Mobile phones tulossa kätevä työkalu pankki huijarit ovat alkaneet käyttää SIM-swap.

  Toimintatapa: Huijari saa pankkitilitiedot ja rekisteröi matkapuhelinnumerosi kautta tietojenkalastelu- tai haittaohjelmasivusto. Hän lähestyy sinun eloisa asepalvelus ehkäistä fake identiteetti todisteet ja väittäen luurin tai SIM vahinkoa, pyritään kopioi SIM-kortti. Tarkastelun alkuperäisen SIM poistetaan käytöstä ja uusi myönnetään huijari. Hän käynnistää liiketoimia sinun pankkitililtäsi tiedot josta hän oli aiemmin varastettu, ja saa vahvistuksen maksupyynnöt kaksoiskappaleiden SIM. Koska alkuperäinen SIM on poistettu käytöstä, voit edelleen tietämätön siitä petolliset hän tekee.

  "Tämä on pohjimmiltaan petosten hyökkäys toisen vaiheen. Ensinnäkin pankki tietoa varastetaan; ja sitten SIM-kortti on kloonattu käyttää tapahtuman vahvistus viestejä. Se ei ole vielä yhteistä Intiassa. On ollut muutamia irrallisia tapauksia viime vuoden tosin. Matkapuhelinten useammin käytetään pankki-, petos-iskujen määrä voisi lisätä,"sanoi senior executive ulkomaisten pankkien Intiassa.

  Muutamia yksityisten pankkien alkanut opettaa asiakkaiden tapoja estää SIM-swap petoksia. ICICI Bank lähetti esimerkiksi postitse sen Internet banking asiakkaat viime viikolla, yksityiskohtaisesti vinkkejä suojautua itse tällaiset petokset.

  Pankkiirit neuvovat asiakkaat voivat tiedustella heidän matkapuhelinoperaattoreiden kanssa jos ne ei ole verkkoyhteyden ja saa puheluita tai tekstiviestejä epätavallisen pitkiä aikoja.

  On myös suositeltavaa, että et vaihtaa pois puhelintasi jos saat lukuisia tuntematon puhelut. "Se voisi olla temppu tehdä puhelimen käytöstä ja estää huomaamatta muutoin muunneltu verkkoyhteys" ICICI Bank kirjoitti sen sähköpostitse internet pankki-asiakkaille.

  Johtajat väittävät, että Intia on yksi turvallisimpana maksujärjestelmien maailmassa ja online petokset voidaan estää, jos asiakas on suurempaa valppautta. On arvioitu, että keskimääräinen kortti petosten hävikki on maailmanlaajuisesti kuusi pistettä, vaikka se on vain yksi peruspisteen Intiassa.

  "Intian maksujärjestelmien perusrakenteista on enimmät hankkia maailmassa. Huijareita yrittää aina keksiä uusia tekniikoita, mutta pankit edelleen laatia uusi puolustusmekanismeja. Se on jatkuva prosessi. Meillä on yksi tai kaksi outoa esiintymät SIM-swap petoksia, mutta on ei joko alhainen,"sanoi Jairam Tiina, puhemies (vähittäiskaupan luotonanto & maksut), Axis Pankki.
  Wednesday, December 17, 2014 1:41 AM