none
Alert ME not working for my threads RRS feed

  • General discussion

  • Hello all,

    For last few weeks I am experiencing that i am not receiving any email notification related to my forum threads. Is this the case with everyone else as well? something wrong with the forum?


    | Khurram Jamshed | Follow my blog about Enterprise Project Management Solution | http://khurramjamshed.blogspot.com |
    Tuesday, July 12, 2011 11:11 AM

All replies

  • Hello Khurram,

    I have the same issue for last 3-4 weeks. It seems to be a issue though I subscribed the alerts while I reply to question but I am still getting alerts from old thread.


    Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82
    Tuesday, July 12, 2011 11:13 AM
  • thanks for the feedback Amit.

    I just found this that MS concerned ppl are already aware, and we are not the only one suffering due to this :) http://social.microsoft.com/Forums/en-US/reportabug/thread/653f2e96-8679-431f-a32b-f5b93a762b42

    lets have the fingers cross and wait till it fix.

     


    | Khurram Jamshed | Follow my blog about Enterprise Project Management Solution | http://khurramjamshed.blogspot.com |
    Tuesday, July 12, 2011 11:20 AM
  • Thanks Khurram

    Good find . So it's affecting all community users. :(

    Well, Lets see when the alert issue gets fixed..till then keep checking the older posts

     


    Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82
    Tuesday, July 12, 2011 11:27 AM