none
Unknown Error while running quickstart tool RRS feed

  • Question

  • While running the FIM quickstart tool I get an error while trying to verify the container.
    Any Ideas what is causing this?

    VERBOSE: Verifying the forest and account
    VERBOSE: Verifying the container
    invoke-quickstart : Unknown error (0x80005000)
    At line:1 char:1
    + invoke-quickstart -verbose
    + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        + CategoryInfo          : NotSpecified: (:) [Invoke-QuickStart], ActiveDirectoryOperationException
        + FullyQualifiedErrorId : System.DirectoryServices.ActiveDirectory.ActiveDirectoryOperationException,Microsoft.Ide
       ntityManagement.QuickStart.InvokeQuickStart

    Wednesday, July 9, 2014 3:05 PM

All replies

  • did you specified parameters? it seems that you haven't specified Container parameter.

    usage of invoke-quickconfig is:

    Invoke-QuickStart –Container <String> -DatabaseName <String> -DatabaseServer <String> -ForefrontIdentityManagerServiceBaseAddress <String> -Forest <String> -ActiveDirectoryManagementAgentCredential <PSCredential> -ForefrontIdentityManagerManagementAgentCredential <PSCredential> [-RunInitialLoad [<Boolean>]] [-WhatIf] [-Confirm] [<CommonParameters>]
    


    If you found my post helpful, please give it a Helpful vote. If it answered your question, remember to mark it as an Answer.

    • Proposed as answer by MKołódź Friday, July 11, 2014 6:01 AM
    • Unproposed as answer by csannerit Monday, July 14, 2014 2:58 PM
    Wednesday, July 9, 2014 10:09 PM
  • Yes all parameters where defined. In fact if I change the OU I get an OU not found error.


    • Edited by csannerit Friday, July 11, 2014 7:18 PM
    Friday, July 11, 2014 7:17 PM
  • Did you ever get this resolved? I am having the exact same issue.
    Monday, July 21, 2014 12:58 PM