none
No information on some AD user objects, but account still works.

    Question

  • When reading some of our user objects, there are no information in this object. But the object still works.

    I still can't place images here, but let met explain further.

    In the object of a user, we can't see the information for that user, all fields are empty, but the account works.

    Even de User Principal field doesn't show some information. In the Samaccount name field, there is a unique identifier for that user.

    What is going wrong?  And how can we fix this?

    Thanks in advance and your answers.

    See images. (images are going to be added, when iám verified.

    Friday, May 11, 2018 12:08 PM

All replies

  • The account you use to view the properties which right does it have on this user account ?

    Best Regards,

    Friday, May 11, 2018 1:22 PM
  • Iám a domain admin, and have full controll on the user object. thanks for your reply.

    Friday, May 11, 2018 1:27 PM
  • Ok, so which properties your user account have filled (You can view the list in Attribute editor tab) ?

    Best Regards,

    Friday, May 11, 2018 1:35 PM
  • Only the samaccountname field, but there is no accountname, but a unique identifier. : Like : $VP4100-J7G5V174HUEQ
    Friday, May 11, 2018 1:42 PM
  • You don't need all informations to be filled in order for a user account to work, the mandatory fields are defined in schema.

    Do you know how this account was created ?

    Best Regards,

    Friday, May 11, 2018 2:38 PM
  • with hand, and with powershell.
    Tuesday, May 15, 2018 7:30 AM
  • Can you give us the output of this command :

    Get-ADUser -Identity <sAMAccountName> -properties *

    Best Regards,

    Tuesday, May 15, 2018 7:51 AM
  • PS C:\> Get-ADUser -Identity ***** -properties *
    Get-ADUser : Cannot find an object with identity: '*****' under: '*****'.
    At line:1 char:1
    + Get-ADUser -Identity ***** -properties *
    + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        + CategoryInfo          : ObjectNotFound: (bibom:ADUser) [Get-ADUser], ADIdentityNotFoundException
        + FullyQualifiedErrorId : ActiveDirectoryCmdlet:Microsoft.ActiveDirectory.Management.ADIdentityNotFoundException,M
       icrosoft.ActiveDirectory.Management.Commands.GetADUser

    i starred the user and domain, thanks for your time.

    Friday, May 18, 2018 8:03 AM
  • Strange can you try the same line but using your user account ?

    Best Regards,

    Friday, May 18, 2018 8:39 AM