locked
Névjegyzék hiba RRS feed

 • Question

 •  

  Üdv. gondolom van a címjegyzékemmel mind OWA-ban mind Outlookban (2003 és 2007).

   

  A jelenség: eltünt a személyes névjegyzékem ami az Exchange szerveren volt (Exchange 2003 + SP2).

  Furcsa viszont ha Outlookban új levelet írok és címzett mezőbe elkezdem írni a címezettet akkor felhozza a listát (pl.: ha beírom, hogy "a" akkor az "a" betűvel kezdődőeket felajánlja még ha nem is küldtem nekik az mailt mostanában.) A levelezési csoportok viszont megvannak. Az lehet, hogy valamilyen nézet bekapcsoltam és az mindenütt elcsesz valamit (OWA-ban is)?

   

  Ötlet vagy tapasztalat valaki a megoldásra?

   

  Thx. Roland

   

  Wednesday, May 30, 2007 6:41 PM

All replies

 • Próbáltam most olyat, hogy címjegyzék eltávolítás és hozzáadás Outlookban (közte persze Outlook újra indít), de semmi.

   

  Wednesday, May 30, 2007 7:03 PM
 • Szia,

   

  Ha minden igaz akkor te most három egymástól teljesen különböző dologról beszélsz:

  1. Szerveren tárolt személyes címjegyzék. Ilyen gyakorlatilag nem létezik. Van a Névjegyalbum (Contacts) mappád (vagy bármilyen contacts típusú mappa) ami megjeleníthető a címjegyzékben (Address Book)

  2. Az Outlook által automatikusan felhozott lista. Ez nem a szerveren tárolódik, hanem a

  C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook könyvtárban található nk2 kiterjesztésű fájlban

  3. Személyes címjegyzék. Ez szintén nem a szerveren tárolódik, hanem egy pab kiterjesztésű fájlban.

   

  A fentiek fényében szerintem:

  1. Elhagytad a pab fájlodat valahol

  2. Nézd meg, hogy a keresett címek megvannak-e a Névjegyalbum (Contacts) mappádban. Ha igen akkor nézd meg, hogy a mappa tulajdonságainál az Outlook Address Book fülön be van-e kattintva a checkbox.

   

  üdv,

  Zoli

  Thursday, May 31, 2007 3:56 AM
 • Nem szerintem ez 1 gond (hiba) mind.

   

  1. Az Exchange-n lehet több címjegyzék (contacts vagy névjegyalbum). Ezek nekem mind 1 dologt jelentenek (biztos ez az én hibám).

  Szóval vannak olyan listák amit én tudok az exchange-ben gereráltatni. Pl.: egy adott csoportban lévők címlistája. Alapból van egy globális címlista, amelyben benne van az összes exchange felhasználó adatai, plusz amit te mondtál a saját Névjegyalbum (Contacts).

  Nekem az első megvan, semmi gond vele mőködik rendesen, viszont ami a saját címjegyzékem (vagy aminek te nevezed) üres csak a csoportok vannak meg (semmi egyéb).

   

  2. Ezt megnézem valószínűleg az a fájl megvan és jó is.

   

  3. Nem a személyes címjegyzék is a szerveren van, mert ha máshova (gépre) szinkronizálom a fiókom akkor ott is meglesznek (legalább is eddig így volt) mindennel együtt (naptár, feladatok, levelek).

   

  1. Lehet. Van Exchange mentésem abból nem lehetne-e visszavarázsolni csak az én címjegyzékem mert a többi user-é megvan.

  2. Nincsenek.

   

  Új fejlemény:

   

  Ha OWA-ban megnyitom a névjegyalbumot és az ott lévő egyik csoportot akkor ez a hibaüzenet:

   

  A terjesztési lista 8 felodatlan nevet tartalmaz. Ahhoz, hogy üzenetet küldhessen erre a terjesztési listára, távolítsa el az összes "Feloldatlan név" jelölésű tagot.

   

   

  Remélem sikerül valamilyen megoldást találni.

   

  Thursday, May 31, 2007 8:46 AM
 • Hali,

   

  Ezek szerint a Névjagyalbumodból (Contacts) eltüntek az elemek. Azt mentésből vissza tudod tölteni. Recovery Storage Groupba vissza lehet tölteni az egész mentést a többi felhasználó akadályozása nélkül és onnan ExMerge-el át tudod rakni azt ami neked kell.

   

  üdv,

  Zoli

  Thursday, May 31, 2007 9:49 AM