locked
ISA Authentikációs probléma

  Question

 • Kedves Segítők!

  Van egy kis problémám az isa 2004 serveremmel. Adott egy ISA 2004, egy 2K3R2. Megy minden szépen, de az ISA-ról nem. A felcsatolt meghajtókat ugyan látja, de nem tudom használni őket (megnyitnás/futtatás). Azt mondja nincs engedélyem hozzá, pedig van. Aztán van itt egy ilyen hibaüzenet is:

  This computer was not able to set up a secure session with a domain controller in domain XXXXX due to the following:
  There are currently no logon servers available to service the logon request. 
  This may lead to authentication problems. Make sure that this computer is connected to the network. If the problem persists, please contact your domain administrator. 

  ADDITIONAL INFO
  If this computer is a domain controller for the specified domain, it sets up the secure session to the primary domain controller emulator in the specified domain. Otherwise, this computer sets up the secure session to any domain controller in the specified domain.

  Meg egy ilyen:

  Windows cannot determine the user or computer name. (The specified domain either does not exist or could not be contacted. ). Group Policy processing aborted.


  Van valami tippetek? Merre induljak?
  Köszi!
  • Moved by SachinW Tuesday, March 30, 2010 11:53 PM Forum Merge (Feladó:ISA szerverek)
  Saturday, October 24, 2009 10:58 AM

All replies

 • Ez kb. annyit jelent, hogy az ISA nem látja a tartományvezérlőt, ami nem túl jó hír. Ugye véletlenül sem egy gépen van az ISA és a DC? ISA logokban látni a kéréseket, esetleg tiltó szabályokat?
  Sunday, October 25, 2009 11:44 PM
  Owner
 • Nem egy gépen vannak. Monitoroztam a forgalmat, de semmit nem találtam ami okozhatná. Aztán jött azt ötlet, hogy megkérdezem itt.
  Monday, October 26, 2009 9:11 AM
 • Ez találtam a DC event-be:

  The master browser has received a server announcement from the computer GW ( ISA server) that believes that it is the master browser for the domain on transport NetBT_Tcpip_{1D9686E8-3EBC-4E0F-87D6. The master browser is stopping or an election is being forced.

  remélem előrébb viszi a projektet.
  Monday, October 26, 2009 3:26 PM
 • hát ettől még nem kéne megállnia a forgalomnak, de azóta mi a helyzet?
  Tamas GAL - Systems Engineer, Microsoft Hungary
  Saturday, February 20, 2010 9:33 AM