locked
Exchange NDR RRS feed

  • Question

  • Getting the following error sporadically, usually when a task request or appointment is involved. Found some articles about Exchange SP2 correcting this problem, but we are on SP3.

    Exchange 2007 SP3 RU5
    SBS 2008
    Outlook 2010 SP1 (both clients)

    Diagnostic information
    for administrators:

    Generating server:
    EIISBS2.eii.lan

    mlehnard@domain.com
    #554 5.6.0 STOREDRV.Deliver.Exception:ObjectValidationException; Failed to
    process message due to a permanent exception ##

    Original message headers:

    Received: from
    EIISBS2.eii.lan ([fe80::4457:b6f5:2a63:73ed]) by

     EIISBS2.eii.lan ([fe80::4457:b6f5:2a63:73ed%10]) with mapi; Tue, 27 Mar2012
     14:30:44 -0500

    Content-Type: application/ms-tnef; name="winmail.dat"

    Content-Transfer-Encoding: binary

    From: Dickson <dstewart@domain.com
    To: Mary <mlehnard@domain.com
    Importance: high

    X-Priority: 1

    Date: Tue, 27 Mar 2012 14:29:51 -0500

    Subject: Task Request: Oakland New - RFI 111

    Thread-Topic: Oakland New - RFI 111

    Thread-Index: Ac0MT/qn5sTXzNnsQtOu8qDm+Lw1bg==

    Message-ID: <4DF9F1A55A448642888CF61611DDD166AA89A0719D@EIISBS2.eii.lan>

    Accept-Language: en-US

    Content-Language: en-US

    X-MS-Has-Attach: yes

    X-MS-TNEF-Correlator: <4DF9F1A55A448642888CF61611DDD166AA89A0719D@EIISBS2.eii.lan>

    MIME-Version: 1.0


    Tuesday, March 27, 2012 7:44 PM

Answers

  • Move the mailboxes to another database and test again. Also if you have any AV on exc, disable and test.

    Sukh

    • Marked as answer by Zi Feng Tuesday, April 3, 2012 6:24 AM
    Wednesday, March 28, 2012 12:59 AM
  • hi,

    Have you try SUKH's sloution?  Please post the result.

    If can't help you, please change the diagnostic logging level for Transport and Store Driver, then reproduce this issue and check the relevant Event.

    hope can help you

    thanks,


    CastinLu

    TechNet Community Support

    • Marked as answer by Zi Feng Tuesday, April 3, 2012 6:24 AM
    Thursday, March 29, 2012 2:34 AM

All replies

  • Move the mailboxes to another database and test again. Also if you have any AV on exc, disable and test.

    Sukh

    • Marked as answer by Zi Feng Tuesday, April 3, 2012 6:24 AM
    Wednesday, March 28, 2012 12:59 AM
  • hi,

    Have you try SUKH's sloution?  Please post the result.

    If can't help you, please change the diagnostic logging level for Transport and Store Driver, then reproduce this issue and check the relevant Event.

    hope can help you

    thanks,


    CastinLu

    TechNet Community Support

    • Marked as answer by Zi Feng Tuesday, April 3, 2012 6:24 AM
    Thursday, March 29, 2012 2:34 AM
  • I am working on moving the mailboxes to a new database now. Will test again when complete.

    Thanks for the help.

    Thursday, March 29, 2012 12:57 PM