locked
Bejelentkezési probléma RRS feed

 • Question

 • Sziasztok,

   

  Nem tudom, hogy talalkozott-e mar valaki ezzel a jelensegel amit en tapasztalok. Explorerben megynitom a forumot. Ugye meg nem vagyok bejelentkezve. Ha probalok uj thread-et nyitni vagy valszolni keri az authentikaciot, majd kapok egy szep feher ablakot time-out tal.

  Ha a foldalon rogton a bejelentkezessel kezdek akkor sikerul belepnem a live-os accomal, viszont valamiert az MSDN-es forumra iranyit at.

  Eddig ugy sikerult megkerulnom, hogy belepek, majd az MSDN-es site-rol ketszar back-et nyomok. Igy mar authentikaltank lat ez a forum is.

  Mas is tapasztalta mar ezt a hibat? Ki tud ennek a megoldasaban segiteni?

  (A dolog gepfuggetlen, valszeg valami az accountommal lehet)

   

  Udv,

  Stone

  Monday, April 2, 2007 11:49 AM

Answers

 • nekem ugy tunik, ezt mar ki is javitottak...
  Wednesday, April 18, 2007 6:48 PM

All replies

 • Hali,

   

  Nekem is ezt csinálja.

   

  üdv,

  Zoli

  Monday, April 2, 2007 12:49 PM
 • Nekem is ez a bajom. Biztos ugyanazok a hiberabadi fejlesztok iranyitanak ide, akik nem kezelik a cimekben az ekezeteket. Mindezt a TCO minimalizalasa erdekeben.
  Tuesday, April 3, 2007 9:35 AM
 • Hogy ez engem is mennyire idegesit, azt most nem irom le, mert csunya lenne. Illetve annyit hogy: ku***ra ... Nem hiszem el, hogy X percet kell harcolnom azert hogy belepjek ....

   

  Szoval nagyon bizom abban, hogy Petinek igaza lesz, es fejlesztik majd a forumot. Egyelore meg van hova ... ;-)

   

  Thursday, April 5, 2007 3:18 PM
 • Az előbb rávertem a "sign in"-gombra, elvitt az MSDN-site-ra. Most anonymousként próbélok válaszolni PA cikkére, most rendesen a TechNetHu-n landolok. Biztos be van állítva valami live default a live sign inhez, hogy minél lejjebb sikerülhessen nyomni a TCO-t a hiderabádi developereknek.
  Tuesday, April 10, 2007 11:39 AM
 • hat van ez igy, de meg nagyon uttorok vagyunk ezzel a forummal, nezd meg itt (http://forums.microsoft.com/), alig van meg porges. de lesz, most kaptunk nemi morzsat, komoly fejlesztesek lesznek nemsokara...
  Tuesday, April 10, 2007 7:30 PM
 • > hat van ez igy, de meg nagyon uttorok vagyunk ezzel a forummal

  Ja, lírisszel törtük az utat Smile

  >
  nezd meg itt (http://forums.microsoft.com/)

  Első blikkre semmi izgató.

  >
  alig van meg porges. de lesz, most kaptunk nemi morzsat, komoly fejlesztesek lesznek nemsokara...

  Ma még magas a TCO, de hamarost leesik. Mik lesznek a komoly fejlesztések? Lesz CET időzóna? FAQ? Nem hó-nap-év-óra-perc jellegű idióta dátumformátum? Mindenesetre kellenek a _működő_ frissítések itt a fórumon, különben jön a sírás, hogy a lírisz de jó is volt.
  Tuesday, April 10, 2007 7:53 PM
 • Nem szabad elárulnom még mi és mikor lesz, de jó dolgok készülödnek. Nem ok nélkül választottuk ezt a fórummotort, szépek a tervek, és bíztatóak a jelenlegi eredmények amiket már házon belül látunk. Ami fontos: dolgoznak a mail-alapú notificationön és az RSS-en ezerrel, de ezek csak apróságok, emellet nagyobb dolgokon is dolgoznak. Amik ma gondok, és itt fel vannak sorolva a fórumban, ezeken már dolgoznak.

   

  Jó lesz.

   

  Thursday, April 12, 2007 9:35 AM
 • nekem ugy tunik, ezt mar ki is javitottak...
  Wednesday, April 18, 2007 6:48 PM
 • Jaja. Amilyen gyorsan bevezették ezt a feature-t (a tesztidőszajban egyikőnk sem tapasztalta) ugyan olyan gyors volt a javítás. (Vagy csak szerencsént volt és most jött ki a fórum SP3)
  Thursday, April 19, 2007 8:15 AM
 • Konfigurációs hiba volt, és most javították ki nemrég. Most már minden OK ezzel kapcsolatban.

  Thursday, April 19, 2007 1:45 PM
 •  Budai Péter - MSFT wrote:

  Konfigurációs hiba volt, és most javították ki nemrég. Most már minden OK ezzel kapcsolatban.

   

  Tenyleg OK. Illetve majdnem: egy esetben meg mindig Page cannot be displayed, nevezetesen ha egy konkret forumtemat valasztok ki, majd utana sign in.  Pl innen:

   

  http://forums.microsoft.com/Technet-HU/ShowForum.aspx?ForumID=1352&SiteID=52

   

  Mindig valamilyen perszo'na_dot_aspx -re akar attolni, ez nem megy neki. De a nyitooldalrol vagy "Reply" utan mar tenyleg jo a login. Koszi az intezkedest! Alakul ez, mint macska a centrifugaban Smile

   

  Thursday, April 19, 2007 3:58 PM