locked
mirrors edge RRS feed

 • Question

 • Sziasztok,
  van egy kis problémám: A Mirrors Edge játékot képtelen vagyok Windows 7 hivatalos bétájára felrakni. A telepítés elején, talán a C++ Redist 2005 telepítésnél, vagy magánál a játék telepítésnél meghal a Windows Installer. Nem tudom mi lehet a probléma, próbáltam letölteni más C++ Redist-et, de semelyik nem j. A Framework elvileg 3.5-ös alapból fel van telepítve, mert a 2.0-át nem engedte felrakni, de ennek nem tudom mennyi köze lehet ehhez.

  Remélem valaki tud segíteni, köszi szépen!

  Monday, January 19, 2009 9:01 AM

All replies

 • Már többször leírták itt, hogy ez a fórum nem a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémák megoldására jött létre.

  Ettől függetlenül valami más lehet a probléma nálad, mert nekem minden probléma nélkül feltelepült a játék, meg az időközben kiadott v1.01 patch is. Igazából ez az egyetlen játék, amit a W7 telepítése után felraktam...

  Az a "redist 2005"-ös rész, ha nem tévedek a directx9.0c telepítésénél van - a W7-ben directx11 van, tehát azt át kellene ugornia.

   

  Monday, January 19, 2009 2:57 PM
 • Köszi a választ, tudom hogy nem erre van kialakítva, de a kérdésemnek nem is ez a lényege, hanem az, hogy miért nem tudja felrakni a

  Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package

  és

  Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package

  csomagokat. Illetve mitől abortál a Windows Installer, amikor ezeket telepíteni szeretném. Logikus lenne, ha inkompatibilitási problémák vannak, akkor erről tájékoztasson, ne pedig minden hibaüzenet nélkül meghaljon. Más alkalmazások, amik nem erre az OP rendszerre lettek programozva figyelmeztetnek még telepítés előtt, hogy hibás működés /eredmény várható. Tehát a kérdésem akkor máshogy megfogalmazva: a Windows 7 Bétára melyik .NET Framework-öt lehet / kell felrakni, illetve, mely c++ Redsiteket? Ha ezekre megvan a válasz, akkor az eredeti kérdésemre is megvam.

  Köszönöm szépen!

  u.i.: más, játékkal foglalkozó topik is fut, ezért mertem ezt is elindítani. Illetve, ha tisztán a játékot nézzük: minden egyéb telepítés nélkül: nekem nem lehet alapból telepíteni.

  Monday, January 19, 2009 10:42 PM