locked
no acces to my web outlook "somting went wrong RRS feed

  • Question

  • Hi,

    Some days ago i tried to acces my web outlook (office 365) and i got the message

    :-( somthing went wrong. 

    Accessing my mail and agenda is not a problem via my outlook app on my iPhone. So no problem there. My mailbox still exist. Altough when i surf to "outlook.com" he redirect and give me this message. When i open details i get :

    X-ClientId: 3910F956F62B4.................. (dots to hide my ID)

    request-id 25ed7d0b-e3cc-4fac-9264-38ad4....... (dots to hide my ID)
    X-OWA-Error Microsoft.Exchange.Data.Directory.ADDriverStoreAccessNonLocalException
    X-OWA-Version 15.20.218.12
    X-FEServer VI1PR06CA0073
    X-BEServer VI1P189MB0415
    Date:8/11/2017 16:06:34

    Is there a solution for this ?


    • Edited by janvm007 Wednesday, November 8, 2017 4:25 PM
    Wednesday, November 8, 2017 4:22 PM

All replies

  • Hi janvm007,

    Thanks for visiting our forum.

    Then here we mainly focus on general issues about Outlook desktop client so I am afraid I can help little regarding your issues about accessing web outlook.

    Are you using Exchange online (Office 365) or Outlook.com?

    If you meant the former, it is suggested to post a new thread to the following dedicated forum for Exchange Online:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/home?forum=onlineservicesexchange

    If you are trying to accessing outlook.com, please post to the Answers forum below:

    https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum

    The reason why we recommend posting appropriately is you will get the most qualified pool of respondents, and other partners who read the forums regularly can either share their knowledge or learn from your interaction with us. Thank you for your understanding.

    Best regards,
    Yuki Sun


    Please remember to mark the replies as answers if they helped.

    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.


    Thursday, November 9, 2017 6:21 AM
  • Thanks,

    I will post my question on

    https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum

    more in detail:

    https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/oemail-oapps/no-webmail-acces-somthing-went-wrong/b59fdd88-293c-411d-aaa8-0f886ed81535?tm=1510247104954

    Thursday, November 9, 2017 5:07 PM
  • Hi janvm007,

    Thanks for the updates. Hope you can get more professional response in that dedicated forum :)

    By the way, do you mind helping mark the suggestion above as answer so that others who might have a similar issue can more easily find the appropriate forum for assistance?

    Thanks so much for your understanding and support.

    Best regards,
    Yuki Sun


    Please remember to mark the replies as answers if they helped.

    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.


    Friday, November 10, 2017 1:23 AM