none
[Case Sharing] Error when migrating users from Exchange 2007 to Exchange 2013 RRS feed

  • General discussion

  • Symptom  

    ==========

    Error occurred when migrating users from Exchange 2007 to Exchange 2013:

    “A valid Migration mailbox could not be found for this organization”


    Root Cause

    ==========

    Arbitration mailbox for migration is missing/corrupted.


    Resolution

    ==========

    Recreate arbitration mailbox for migration:

    1. Open Active Directory and Users, under Users container, check if the following account exists:

         Migration.8f3e7716-2011-43e4-96b1-aba62d229136

    2. If the account exists, right click it and delete it. Then go to step 3. If it doesn’t exist, go to step 3 directly.

    3. On an Exchange 2013 server which hosts Exchange setup files, open prompted CMD, navigate to the path of setup file, then run the following command:

         Setup.exe /PrepareAD /IAcceptExchangeServerLicenseTerms

    4. Open EMS on an Exchange server 2013, run the following commands:

         Enable-Mailbox -Arbitration -Identity "Migration.8f3e7716-2011-43e4-96b1-aba62d229136"

         Set-Mailbox "Migration.8f3e7716-2011-43e4-96b1-aba62d229136" -Arbitration –Management:$true


    Further Reference:

    ==========

    Error message when you try to move a mailbox in Exchange Server 2016: "The migration mailbox for the organization is either missing or invalid

    Recreate missing arbitration mailboxes


    Hope the above information can be helpful. If you need further assistance on this issue, feel free to post a question via clicking "Ask a question" at the top left of this page, we will try our best to help you!


    • Edited by ForumFAQ Wednesday, September 4, 2019 9:34 AM
    Wednesday, September 4, 2019 9:25 AM