locked
Upgrade MOSS 2007 to MOSS 2007 SP2 SP3 RRS feed

  • Question

  • Hello, everybody.

    Server is installed on MOSS 2007 SP2.
    I'm having trouble upgrading to MOSS 2007 SP3.
    It is a prerequisite to be installed WSS 3.0 SP3.
    In all attempts to install WSS 3.0 or WSS 3.0 SP2, 3.0 SP3 or WSS errors are generated, which are recorded in the Event View:
    Event Type: Error
    Event Source: MsiInstaller
    Event Category: None
    Event ID: 11706
    Description:
    Product: Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 1046 Lang Pack - Error 1706. An installation package for the product Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 1046 Lang Pack can not be found. Try the installation again using a valid copy of the installation package 'wssmui.msi'.
    In another attempt to run wssmui.msi as suggested, there was another error.
    Event Type:    Error
    Event Source:    MsiInstaller
    Event Category:    None
    Event ID:    11334
    Description:
    Product: Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 1046 Lang Pack - Error 1334. The file 'XLTMPL.XLSX_1046' can not be installed because the file can not be found in file 'STS.CAB'. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.
    
    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
    I hope the comments of you to help me update.

    Note:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\Server Languages\1046 (Value vazio)
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions\12.0\Installed Languages\1046 (Value 12.0.6612.1000)

    Se eu estiver respondendo a sua pergunta, e a mesma tiver utilidade. Vote com útil. Se for minha dúvida, e você me ajudar na solução, terei o maior prazer em votar como útil. Esse é o espírito do Forum MSDN !!! Valew !

    Friday, September 20, 2013 1:52 PM

Answers

  • Hi, it seems like you have atleast the brazilian language pack installed. This blogpost describes a similar issue that someone has on SP2010, maybe this helps in your case, too. http://fangdahai.blogspot.de/2011/10/error-1706-during-sharepoint-2010.html This blogpost describes th sequence of how to install MOSS/WSS service packs when you have language packs installled. http://jimecox.wordpress.com/2011/12/15/installing-service-packs-and-in-what-order-on-sharepoint-any-version/ Best Regards Sven
    Sunday, September 22, 2013 11:27 AM

All replies

  • Do you have any language packs installed in the farm?

    Friday, September 20, 2013 2:26 PM
  • Hi, it seems like you have atleast the brazilian language pack installed. This blogpost describes a similar issue that someone has on SP2010, maybe this helps in your case, too. http://fangdahai.blogspot.de/2011/10/error-1706-during-sharepoint-2010.html This blogpost describes th sequence of how to install MOSS/WSS service packs when you have language packs installled. http://jimecox.wordpress.com/2011/12/15/installing-service-packs-and-in-what-order-on-sharepoint-any-version/ Best Regards Sven
    Sunday, September 22, 2013 11:27 AM