locked
Failed to install additional display language. RRS feed

  • Question

  • Continued from How to download and install additional display language? https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/aaedc8e1-f6df-4429-8e9d-19bfa8b4254f/how-to-download-and-install-additional-display-language?forum=w7itproui, where I can't see the post or reply from  hurry yang. I can't reply him and I can't continue there.  The administrator could merge these two threads for me.

    At one time the installation said the version of Vistalizator I used was not the latest though I did check for update every time I installed.  Then it said I would need to install a patch which I did thereafter.  I removed the language and re-installed again and again.  It still wouldn't work.

    Sunday, March 17, 2019 2:54 AM

All replies

  • Go on with you and hurry yong’s discussion.

    Refer to this guide

    Install & Change to a New Display Language in Windows 7 with Vistalizator

    https://www.digitalcitizen.life/install-change-new-display-language-windows-7-home-professional-vistalizator

    what interesting thing is, I followed the guide and meet the same message as yours, after log off and log in, I get the Chinese interface. If I want to switch to English, just click change language and ignore message, log off and log in, ok.

    The Chinese MUI package is on here

    https://www.froggie.sk/7lp64sp1.html

    Not your link

    https://www.froggie.sk/7lip64.html

    Please Note: Since the website is not hosted by Microsoft, the link may change without notice. Microsoft does not guarantee the accuracy of this information.

    Regards


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, March 18, 2019 3:16 AM
  • Thanks!

    I had actually had the correct language file downloaded.

    I installed again with the newly downloaded language file but it still failed with all the same error messages.  It even complained that I havn't got the specific patch though I had it installed as shown in previous post.


    • Edited by healee Tuesday, March 19, 2019 7:59 AM
    Tuesday, March 19, 2019 7:58 AM
  • Would you mind letting me know the update of the problem? If you need further assistance, feel free to let me know.

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Tuesday, April 9, 2019 7:58 AM
  • It's still a no-go.  I have been waiting for your further advice.  I had supposed you have given up on this.

    Remember that this is Windows 7 professional, not enterprise.

    Tuesday, April 9, 2019 8:53 AM