locked
task bar problem RRS feed

  • Question

  • i cant see a previw pictures of softwears in the task bar.
    for example if i have 2 windows of ie8 open and i hover above the pined icon of ie8 i dont see 2 minimized picture of those windows but the headlines of those windows with a discreptive info.
    i cant find the place where the setings of this features is.
    Wednesday, August 5, 2009 5:04 AM

Answers

  • apperently my admin user was disabled
    i enabled it
    loged in as an admin and delited the old user acoount now everything is working
    thanks for everyone
    • Marked as answer by asafgertler Thursday, August 6, 2009 4:03 PM
    Thursday, August 6, 2009 4:03 PM

All replies

  • Is your system running Aero?  If not, in the Windows 7 Basic display mode the Task Bar will operate just as you describe.

    -Noel
    Wednesday, August 5, 2009 6:07 AM
  • Right click taskbar->Properties; Is "Use Aero Peek" checked?
    Wednesday, August 5, 2009 10:11 AM
  • well its in gray kind of faded in the background.
    and it is checked.
    all other options are in black and only the lock taskbar is checked.
    is it ok?
    what should i do?
    thanks for the help
    Wednesday, August 5, 2009 6:43 PM
  • I ask again:  Is your system running Aero?

    Go to Control Panel - Performance Information and Tools.

    What are your scores?

    -Noel
    Thursday, August 6, 2009 2:00 AM
  • general score is 5
    processor 7.3
    memory 7.3
    graphics 5.1
    gaming graphics 5.0
    primary hard disk 5.9

    i hope that is what you ment for because i didnt understand it from your first reply...
    thanks again for helping :)

    Thursday, August 6, 2009 8:32 AM
  • Hi,

    Please ensure a Aero Theme has been enabled.

    In additon, could you please offer a sreenshot for your destop. We need the screenshot file to check if Aero has been enabled.

    Thanks.
    Thursday, August 6, 2009 10:25 AM
  • how do i ensure that Aero Theme has been enabled?
    how do i attach screenshot?
    when i tried open my catalyst control center it gives me an eror.
    i installed the  9-7_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu driver and i have  ATI Radeon HD 4600 Series card.
    can this be the problem and if so why is it hapening?
    Thursday, August 6, 2009 10:45 AM
  • apperently my admin user was disabled
    i enabled it
    loged in as an admin and delited the old user acoount now everything is working
    thanks for everyone
    • Marked as answer by asafgertler Thursday, August 6, 2009 4:03 PM
    Thursday, August 6, 2009 4:03 PM