locked
Exchange 2007 Mailbox Policies RRS feed

  • Question

  • We are running Exchange 2007 SP3 on Windows Server 2008.  Recently we implemented Mailbox policies.  We created a test policy that would clean up Inbox, Deleted Items, Sent Items, and user created folders.  Testing worked fine.  With these positive results, we created 2 new mailbox policies - one for the organization and one for IT.  No content settings have been applied to the organization policy and IT currently only has Deleted Item content settings applied.  Issue is that we have 1 user in IT who's sent items are being deleted in addition to deleted item and we have no reason why.  This is also occurring to a user within the organization who policy contains no managed folder content settings.  We have verified the content settings in the mailbox policies and that the correct policy is being applied to the user mailbox.  Any suggestions or known issues as to the odd behavior?
    Thursday, August 23, 2012 6:52 PM

All replies

  • I would verify how the policies are being applied.

    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."

    Thursday, August 23, 2012 7:57 PM
  • Can you be more specific.  We created a content setting under the Deleted Items Managed Folder.  Created a Mailbox Policy withe the Manage Folder.  Applied the Mailbox Policy to the users Mailbox.  Set MRM for the server to run with a custom schedule.  This seems pretty straightforward.
    Thursday, August 23, 2012 8:16 PM
  • Actually you are the one who should be more specific since you're asking the question.

    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."

    Tuesday, August 28, 2012 11:28 PM