locked
Out of office csak egy e-mail címre RRS feed

  • Question

  •  

    Sziasztok,

     

    egy Exch2003-as felhasználónak két e-mail címe van. Az egyikről le akarná szoktatni a küldőket. Azt találtam ki, hogy bekapcsolom az Out of Office-t erre az e-mail címre, de sajnos ez nem akar működni. Nem kapok vissza semilyen e-mail-t hiába állítottam be az Outlook-ban.

    Van valami egyéb megkötés az OoO-ra, amit nem vettem figyelembe?

    Vagy teljesen rosszul közelítettem meg a problémát? Van más megoldás?

     

    Köszi:

     

    Péter

    Friday, August 3, 2007 10:04 AM

Answers

All replies

  • Ezer köszönet. Nem gondoltam, hogy ez már egy külön beállítás.

    Friday, August 3, 2007 12:41 PM
  •  

    Sziasztok!

     

    Én is hasonló problémával küszködök!

    A házon kívül csak belső hálón megy, külső mailre nem megy visszajelzés.

    Exchange- en be van pipálva az Allow out of office responses, de mégsem.

    Van további ötlet?

     

    üdv.: Balázs

    Monday, June 9, 2008 10:05 AM
  • A Queue-ban latszik a kimeno level? Ott elakad? Message Tracking-ben nezted?

     

    A.

     

    Monday, June 9, 2008 10:16 AM
  • A Queue- ban nincs, a Message Tracking- ben is csak a bejövőket látom, amikre nem megy vissza a válasz.

     

    Monday, June 9, 2008 10:34 AM
  • Akkor nem lehetseges, hogy el sem keszul a kimeno level? Ellenoriztel minden beallitast?

     

    A.

     

    Monday, June 9, 2008 10:41 AM
  • A Message Tracking- ben megtaláltam.

    Message submitted to categorizer- nél megáll.

     

    Monday, June 9, 2008 10:50 AM
  • Nemreg en is belefutottam ebbe.

    http://asteriksz.spaces.live.com/blog/cns!4072207D600A5106!294.entry

     

    A lenyeg: gondolom nem OoO valasz, hanem valakinek tovabbitod. Akkor ott egy masik pipa kell.

     

    A.

     

    Monday, June 9, 2008 10:54 AM
  • Be van pipálva az Allow auto forward és reply is, de továbbra sem műxik!

     

    Monday, June 9, 2008 3:02 PM
  • Mas felhasznalonak mukodik? Csak a pontositas kedveert: mi kell hogy legyen? OoO, auto forward, vagy mas?

     

    Mas levelek kifele rendben mennek, csak az ilyen fajtak nem?

     

    A.

     

    Tuesday, June 10, 2008 6:44 AM
  • Most már megy! Smile

    Bepipáltam, majd restartoltam az Information Store- t, de utána sem ment.

    Gondolom valami más service-t is restartolni kellett volna, de azóta befrissült.

    Akkor lehet, hogy az auto reply és a fordward- hoz nem is kell pipa?

    Elég lehet az ooo responses?

    Wednesday, June 11, 2008 9:36 AM
  • Ha biztosan OoO-rol van szo, akkor a masik kettohoz nem kell - hacsak nem akarod oket is hasznalni.

     

    A.

     

    Wednesday, June 11, 2008 9:54 AM