none
New DHCP Scope not browsing the internet RRS feed

  • Question

  • After adding another scope to my DHCP and created a super scope my new scope is not browzing the internet
    Wednesday, September 5, 2018 11:58 AM

All replies

  • Hi,

    Thanks for your question.

    Have you updated the subnet mask of superscope.

    The default gateway should be changed to a new subnet mask.
    Every switch and router needs to be updated as well as the servers so that they can communicate with the higher portion of the new network. 

    Best regards,

    Travis


    Please remember to mark the replies as an answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Thursday, September 6, 2018 2:40 AM
    Moderator
  • Hi,

    Just checking in to see if the information provided was helpful.

    Please let us know if you would like further assistance.

    Best Regards,

    Travis


    Please remember to mark the replies as an answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Friday, September 7, 2018 9:02 AM
    Moderator
  • Hi,

    Was your issue resolved?

    If you resolved it using our solution, please "mark it as answer" to help other community members find the helpful reply quickly.

    If you resolve it using your own solution, please share your experience and solution here. It will be very beneficial for other community members who have similar questions.

    If no, please reply and tell us the current situation in order to provide further help.

    Best Regards,

    Travis


    Please remember to mark the replies as an answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Friday, September 14, 2018 8:48 AM
    Moderator