none
Custom Fields table value are not available in project information drop down RRS feed

  • Question

  • I had few project level custom fields. Few of them had custom tables as well. When I update custom table values (add/update) it does not show these values at project information. I could still see old values. I restarted Project Pro, check the queues, nothing was there, still values are not showing up.  Please help

    Thursday, October 3, 2013 1:37 PM

Answers

  • Try creating another user profile in Project Pro. Also you could rename local Global.mpt file


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Please click Mark As Answer; if a post solves your problem or Vote As Helpful if a post has been useful to you.This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Marked as answer by MuhNav Friday, May 16, 2014 3:04 PM
    Thursday, October 3, 2013 6:40 PM
    Moderator

All replies

  • Try creating another user profile in Project Pro. Also you could rename local Global.mpt file


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Please click Mark As Answer; if a post solves your problem or Vote As Helpful if a post has been useful to you.This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Marked as answer by MuhNav Friday, May 16, 2014 3:04 PM
    Thursday, October 3, 2013 6:40 PM
    Moderator
  • What update do you have on the Client. I have seen the issue happen after installing Dec 2012 CU on the Client.

    Clearing your local Cache and restarting MS Project generally helps resolve this.

    http://www.projectserverexperts.com/ProjectServerFAQKnowledgeBase/LocalCacheCorruption.aspx


    Prasanna Adavi,PMP,MCTS,MCITP,MCT http://thinkepm.blogspot.com

    Thursday, October 3, 2013 7:31 PM
    Moderator
  • I have seen this before.  Check the values in your lookup table. You will likely find that some of the values are using special characters.  Eliminate the special characters and things should work as advertised.


    • Edited by Edward Hanna Thursday, October 3, 2013 9:17 PM Delete signature line
    Thursday, October 3, 2013 9:16 PM
  • Thanks Everybody. Not sure what it was, but next day I could able to see all values. Didn't update anything but just had to wait for a day :)
    Thursday, November 7, 2013 4:27 PM
  • I came across this issue again, and creating another user profile in project pro apparently resolved the issue.
    Thursday, January 23, 2014 4:26 PM