none
Importing OpenSearch federated location RRS feed

  • Question

  • I'm importing an OpenSearch .osdx file to create a federated search location.

    The import completes successfully, but when I try to create a WebPart and associate it with the federated location, the results come up blank.

    I don't know if there's something wrong in the .osdx file, or if I'm missing a step in the configuration?

    Here's the .osdx file:

    <?xml version="1.0"?>
    <OpenSearchDescription xmlns="http://a9.com/-/spec/opensearch/1.1/" xmlns:moz="http://www.mozilla.org/2006/browser/search/">
      <ShortName>MSSearch</ShortName>
      <Description>MSSearch</Description>
      <Contact>mssonbrd@microsoft.com</Contact>
      <Image height="16" width="16" type="image/x-icon">http://services-stg.support.microsoft.com/common/images/mss16x16.ico</Image>
      <Image height="32" width="32" type="image/png">http://services-stg.support.microsoft.com/common/images/mss32x32.png</Image>
      <Url type="text/html" method="get" template="http://services-stg.support.microsoft.com/restfulcontent.svc/getlist/?query={searchTerms}&amp;language={language}&amp;startPage={startPage?}&amp;count={count?}&amp;format=atom"/>
      <Url type="application/atom+xml" template="http://services-stg.support.microsoft.com/restfulcontent.svc/getlist/?query={searchTerms}&amp;language={language}&amp;startPage={startPage?}&amp;count={count?}&amp;format=atom"/>
      <Url type="application/rss+xml" template="http://services-stg.support.microsoft.com/restfulcontent.svc/getlist/?query={searchTerms}&amp;language={language}&amp;startPage={startPage?}&amp;count={count?}&amp;format=rss"/>
      <Language>*</Language>
    </OpenSearchDescription>


    Ric Lewis - SDET Transactions

    Wednesday, May 30, 2012 3:24 AM

All replies

  • Okay, I've been doing a bit more digging.

    It looks like on import, the Default Formatting for the Federated Search Results Display Metadata is disabled, which means that the web part doesn't know how to transform the data returning from the Federated Search call.  

    I'm guessing this may be the issue, though I'm confused why that checkbox wasn't enabled by default on an OpenSearch import?


    Ric Lewis

    Wednesday, May 30, 2012 3:50 AM