none
problem with the queue RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I'm having some problems with the queue.

    Somebody have been publishing a project and before that the work finish, the person have closed the project profesional, and in the queue was still says "waiting..." and never finish.

    So, I cancell the job, and I'll try to publish the project, but didn't work, the queue still says "Waiting ..."

    Somebody can know what can happen?

    Thanks

    Wednesday, July 16, 2014 7:40 PM

All replies

  • Try to clean your cache in Project Pro and publish again the project.


    Hope this helps,


    Guillaume Rouyre, MBA, MCP, MCTS |

    Wednesday, July 16, 2014 7:49 PM
    Moderator
  • Hi,

    Thanks for the answer, but doesn't work, also we have tried in other computers, cleaning the project and IE cache, but didn't work.

    Still up today if I try to protect, save, and publish a project, is getting the problem in the queue.

    thanks

    Thursday, July 17, 2014 6:00 PM
  • You should restart the queueing service.

    Hope this helps,


    Guillaume Rouyre, MBA, MCP, MCTS |

    Thursday, July 17, 2014 6:09 PM
    Moderator
  • Try also to edit the project and publish it with PWA.

    Hope this helps,


    Guillaume Rouyre, MBA, MCP, MCTS |

    Thursday, July 17, 2014 8:59 PM
    Moderator
  • Hi,

    How can I restar the queueing services in Ms Project Online? I have never see the option

    thanks

    Friday, July 18, 2014 2:47 PM
  • Hi,

    I did, but didn't work. Up still today the queue is with the same problem

    Friday, July 18, 2014 2:48 PM