locked
ActiveSync hibakód RRS feed

 • Question

 • Helló,

  amikor szinkronizálni akarom a PDA-t az outlook calendar és task folderekkel, akkor egy 85010014-es hibakódot dob vissza és nem is történik szinkronizáció.
  A tallózás, program installálás működik, csak az outlook-al nem tudom szinkronizálni. Korábban működött, de újra installálták a laptop-om, azóta nem működik. Továbbra is localadmin jogosultságom van.
  Próbáltam újra installálni az activesync-et, de sajnos az sem segített. Egyébként a 4.5-ös verzió van fent a gépen.

  Előre is köszönöm a segítségeket!

  Üdv
  Bánfa
  Wednesday, November 7, 2007 6:35 PM

Answers

All replies

 • Idő közben megjavult, de megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy mitől?! Az activesync-et ugyan újra installáltam, de ez már a sokadik alkalom volt, és most is mindent úgy csináltam, mint ezelőtt már legalább 5 alkalommal. Nem értem!
  Most viszont van egy újabb jelenség... ha itthonról VPN-el belépek a céges hálóba, akkor nem tudja csatlakoztatni az eszközt, sőt, ha a PDA csatlakoztatva van és úgy lépek be VPN-el, akkor belépéskor leválasztja a PDA-t.
  Na ez, vajon mitől van?
  Wednesday, November 7, 2007 8:51 PM
 • 4.5 előtti verzióknál volt ez probléma, de aztán lehet most sem tökéletes. Ez az activesync működése miatt van, a VPN megzavarja a forgalmat.

  Wednesday, November 7, 2007 8:56 PM
 • Ez azért érdekes, mert amig a 4.2-es verziót használtam, addig nem fordult ez egyszer sem elő. Most, hogy feraktam a 4.5-öt, már csinálja. Próba képpen visszaraktam a 4.2, de most már azzal is csinálja.

  Ezért nem jók ezek az active directory-s rendszerek, mert itt teljesen lekorlátoznak mindent, nem csoda, hogy semmi nem úgy műkdik, ahogy kellene.

   

  Wednesday, November 7, 2007 9:01 PM