none
Table on web page not displayed completely RRS feed

  • Question

  • At this website:http://footballsquads.co.uk/ireland/2008/prem/bohemians.htm  there is a table of football players.  In  IE 11 version 11.0.9600.181.24 running on my desktop computer  it stops displaying information in the 'Neal Fenn' table row.  I Viewed the Source and indeed there is no data shown past this line,   BUT if I use the web browser on my cell phone I see the complete page  and  in a C# program I wrote (running on my desktop) it is also able to get all of the data (an additional 7 rows in the table) for this web page.  So it is just my desktop version of IE that does not work. (and I get the same exact problem with Chrome Version 51.0.2704.103 m ).  I'm running Windows 7.

    This is also happening with some other web pages on this web site.

    Any ideas as to what the cause is?

    Thanks!
    Curtis
    Saturday, June 18, 2016 5:24 PM

Answers

  • Hi Curtis,

    It is glad to hear that this issue is gone.
    Your analysis is reasonable, it may have been an issue with the web page.

    If this issue occurs again, feel free to let us know.
    Try these suggestions if it occurs again and let us know the result.

    Best regards


    Please mark the reply as an answer if you find it is helpful.

    If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com

    • Marked as answer by curtis56 Tuesday, June 21, 2016 9:01 PM
    Tuesday, June 21, 2016 1:21 AM
    Moderator

All replies

  • Hi Curtis,

    What the language of Windows 7 is that you are running?
    I have test it on my Windows 7 en-us with IE 11.0.9600.18314 (KB3154070) installed, it displays well on my side.

    Please reset Internet Explorer settings and delete personal settings at first.
    For display problems, add this site to Compatibility View list to have a test.
    Fix site display problems with Compatibility View
    http://windows.microsoft.com/en-SG/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-11
    Also, use “iexplore.exe –extoff” command to open IE without add-ons, then open this website in IE add-ons mode to check the result.
    If the issue persist, please update the IE version same with me to have a test. It displays well on my side

    Best regards


    Please mark the reply as an answer if you find it is helpful.

    If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com

    Monday, June 20, 2016 8:59 AM
    Moderator
  • Thanks for the idea Rick (I'm using EN-US),  however my problem 'went away'.  It now works in IE 11 and Chrome.  I think it may have been an issue with the web page... also their server is in England and I'm in California maybe did not help??

    Anyway, I can not now repeat the problem...

    Thanks again,

    Curtis

    Monday, June 20, 2016 10:54 PM
  • Hi Curtis,

    It is glad to hear that this issue is gone.
    Your analysis is reasonable, it may have been an issue with the web page.

    If this issue occurs again, feel free to let us know.
    Try these suggestions if it occurs again and let us know the result.

    Best regards


    Please mark the reply as an answer if you find it is helpful.

    If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com

    • Marked as answer by curtis56 Tuesday, June 21, 2016 9:01 PM
    Tuesday, June 21, 2016 1:21 AM
    Moderator