locked
After upgrading from SCCM 2012 SP1 to SCCM 1610 CB Clients are not connecting to Site RRS feed

  • Question

  • <![LOG[LSGetSiteVersionFromAD : Successfully retrieved version '5.00.7804.1202' for site 'A01']LOG]!><time="12:44:43.029-660" date="03-27-2017" component="LocationServices" context="" type="1" thread="1280" file="lsad.cpp:5668">

    <![LOG[LSIsSiteVersionCompatible : Site Version '5.00.7804.1202' is not compatible.]LOG]!><time="12:44:43.029-660" date="03-27-2017" component="LocationServices" context="" type="1" thread="1280" file="lsad.cpp:5731">

    <![LOG[LSVerifySiteAssignment : Client cannot be assigned to site <A01>.]LOG]!><time="12:44:43.029-660" date="03-27-2017" component="LocationServices" context="" type="3" thread="1280" file="lsad.cpp:5866">

    <![LOG[Won't send a client assignment fallback status point message because the last assignment error matches this one.]LOG]!><time="12:44:43.029-660" date="03-27-2017" component="LocationServices" context="" type="1" thread="1280" file="fspclientdeployassign.cpp:221">

    We have 1 forest and 2 domains, everything is working fine in one domain but we have problem with other domain. We have even tried renaming the System Management container and created the new one in the domain where we have problem. All attributed published in AD successfully, but we still have problem with clients not conneting site as it is discovering old client version and saying this is not compatable and failing.



    Monday, March 27, 2017 4:23 AM

All replies

  • Posting just the error message is useless. You need to post complete and relevant snippets of log files.

    Jason | http://blog.configmgrftw.com | @jasonsandys

    Monday, March 27, 2017 1:11 PM
  • <![LOG[LSGetSiteVersionFromAD : Successfully retrieved version '5.00.7804.1202' for site 'A01']LOG]!><time="12:44:43.029-660" date="03-27-2017" component="LocationServices" context="" type="1" thread="1280" file="lsad.cpp:5668">

    ...

    but we still have problem with clients not conneting site as it is discovering old client version and saying this is not compatable and failing.




    So there is just a single Primary site that is publishing to two different domains? Forests? Please add details

    Torsten Meringer | http://www.mssccmfaq.de

    Tuesday, March 28, 2017 7:42 AM