none
Backing up Sharepoint2010 using DPM agent RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I've installed DPM on a server (SERVER4) and installed an agent on another server (SERVER2) containing our Sharepoint2010 deployment (single server farm).  I have run ConfigureSharepoint.exe on the agent server.  When I create a DPM protection group I can now see a SharePoint object to protect on SERVER2 but when I expand the object to select the farm all I see is the _Config  database object and if I select this to protect I get the following error:

    One or more prerequisites for protecting this data source are missing.
    Ensure that the following prerequisite software is installed on SERVER2.sbm.local, the front-end web servers and all of the back-end computers running SQL Server  (including all cluster nodes and mirror partner nodes):

    All Front-end Web servers:
    Windows Server 2008 x64

    All Back-end computers running SQL Server:
    Windows Server 2003 SP1 with Knowledge Base article 940349
            - OR -
    Windows Server 2008

    All Front-end Web servers:
    SharePoint Foundation Server 2010
            -OR-
    Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2010

    Back-end computers running SQL Server:
    SQL Server 2000 SP4
            - OR -
    SQL Server 2005 SP1
            - OR –
    SQL Server 2008

    Servers hosting a mirrored instance of SQL Server:
    SQL Server 2005 SP1
            - OR –
    SQL Server 2008

    I can't understand why this error is occurring as SERVER2 is running Windows Server 2008 R2 64 bit with SQL Server 2008 R2.  Any help would be appreciated.  Thanks.

    Monday, September 9, 2013 10:39 AM