locked
Unexpected Shutdown BCCode:_77 RRS feed

  • Question

  • I am having sometimes a shutdown with the problem details copied below. I think the needed information about the OS is there. Also, I have uploaded the files mentioned on that problem details message, so that everyone kindly wishing to help will have access to important information. They are at http://cid-6175e3c00ae15c58.skydrive.live.com/browse.aspx/New%20folder?uc=3&nl=1



    Windows problem details transcription:

    Problem signature:
      Problem Event Name:    BlueScreen
      OS Version:    6.0.6002.2.2.0.256.1
      Locale ID:    2057

    Additional information about the problem:
      BCCode:    77
      BCP1:    C000000E
      BCP2:    C000000E
      BCP3:    00000000
      BCP4:    121C8000
      OS Version:    6_0_6002
      Service Pack:    2_0
      Product:    256_1

    Files that help describe the problem:
      C:\Windows\Minidump\Mini101409-01.dmp
      C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-42812-0.sysdata.xml
      C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER4272.tmp.version.txt

    Read our privacy statement:
      http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409


    Of course, I don't know what that "signature" mention refers to. The only non signed driver I have is the audio Realtek. All other drivers are either from the OS or updates. Windows Vista does not have one signed for Realyek, and I have always used this Realtek drivers with its about monthly updates, the only silly problem being that the OS uninstalls it – very frequently before SP2, but seldom now.

    Any help will be greatly appreciated and thanked for.
    Wednesday, October 14, 2009 2:35 PM

All replies

  • I have the very same problem and am 99% sure this is a hardware problem, very likely the motherboard.

    Please post your motherboard model so i can help further. If you are not sure then download Everest (trial version) and look at the motherboard tab.
    Wednesday, October 14, 2009 6:54 PM
  • Thanks 1xiii3
    My motherboard is Asus A8V-VM SE, but I never had this issue, just started recently. I uploaded the files. I can't read them, but they are there.
    Thursday, October 15, 2009 12:21 AM
  • Thanks 1xiii3
    My motherboard is Asus A8V-VM SE, but I never had this issue, just started recently. I uploaded the files. I can't read them, but they are there.

    today I had this problem with msi wind netbook running windows xp ,,, any solution... same dump file was creaated
    Thursday, October 15, 2009 1:51 AM