locked
How to enable HasActiveSynchDevicePartnership to True for Specific User only? RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I use activesync for my iPhone and it is working (getting emails) but the Flag for my "HasActiveSynchDevicePartnership" is False.  When I go to Exchange Management Console, I also don't have "Manage Mobile Device" unlike other devices that have it. 

    When I issue "Get-CasMailbox -Identity [username] | fl" I see that I have an entry in "ActiveSynchAllowedDeviceIds".  When I go to OWA and look at my Phone and Device features, my device also shows and allowed.

    However, because of this "HasActiveSynchDevicePartnership" is set to False, I think there are conflicting records.

    My question is:  How do I set HasActiveSynchDevicePartnership to True for Specific User only?

    Wednesday, April 25, 2012 7:42 PM

Answers

  • Thanks, I just want to make sure before I issue this.. do i do this?

    Set-CASMailbox jsmith -HasActiveSyncDevicePartnership $true

    Yes!

    • Marked as answer by DoBongSoon Wednesday, April 25, 2012 7:57 PM
    Wednesday, April 25, 2012 7:54 PM

All replies

  • Set-CASMailbox

    Set-CASMailbox user -HasActiveSyncDevicePartnership $true
    Wednesday, April 25, 2012 7:49 PM
  • Thanks, I just want to make sure before I issue this.. do i do this?

    Set-CASMailbox jsmith -HasActiveSyncDevicePartnership $true

    Wednesday, April 25, 2012 7:52 PM
  • Thanks, I just want to make sure before I issue this.. do i do this?

    Set-CASMailbox jsmith -HasActiveSyncDevicePartnership $true

    Yes!

    • Marked as answer by DoBongSoon Wednesday, April 25, 2012 7:57 PM
    Wednesday, April 25, 2012 7:54 PM
  • Thank you!
    Wednesday, April 25, 2012 7:58 PM