locked
Capture stuck at Running action: Apply Windows PE RRS feed

  • Question

  • I am in the process of setting up a Capture Task Sequence and once I did then test whether it works on my test laptop I boot to it via my LTI Boot via WDS and it starts okay but then just hangs on the Apply Windows PE bit as per below. Is there a log file somewhere I can check to see what it gets stuck at ? Also below is my customsettings.ini

    [Settings]
    Priority=Default
    Properties=MyCustomProperty

    [Default]
    OSInstall=Y
    XResolution=1
    YResolution=1
    SkipAdminPassword=YES
    SkipApplications=NO
    SkipAppsOnUpgrade=YES
    SkipBDDWelcome=YES
    SkipBitLocker=YES
    SkipComputerBackup=YES
    SkipDeploymentType=YES
    DeploymentType=NEWCOMPUTER
    MachineObjectOU=OU=Service Centre Stock,DC=********,DC=com
    ;Comment the JOINDOMAIN line below to enable capture tasks
    ;JoinDomain=************
    DomainAdmin=*************
    DomainAdminDomain=************
    DomainAdminPassword=***********
    AdminPassword=***********
    UserDomain=***************
    SkipLocaleSelection=YES
    KeyboardLocale=en-gb;0809:00000809
    UserLocale=en-GB
    UILanguage=en-GB
    KeyboardLocale=en-GB
    TimeZoneName=GMT Standard Time
    SkipProductKey=YES
    SkipSummary=YES
    SkipCapture=NO
    DoCapture=YES
    WSUSServer=http://SRV*********.********.com:8530
    EventService=http://SRV*********:9800


    • Edited by varkanoid Thursday, November 23, 2017 12:24 PM
    Thursday, November 23, 2017 12:12 PM

All replies

  • There is simply not enough information to make an educated guess. Could you post your BDD.log here so that I could take a look?

    Cheers,
    Anton

    Vacuum Breather Blog | Wing Commander Saga | Twitter

    Note: Posts are provided "AS IS" without warranty of any kind. If posts are helpful please don't forget to rate them as "Helpful" or as "Answer".

    Thursday, November 23, 2017 12:58 PM