none
Connecting to WIFI on RADIUS server

    Question

  • I'm having issues with 2 devices that doesn't want to connect to our WIFI that use RADIUS on a 2012 R2 Server (NPS).

    The problem is that any other laptop domain joined will connect to the WIFI whitout asking any username / password combination while those 2 device ask for it and what ever I enter it doesn't want to accept it.

    I tried to rejoin those system to the domain but still the same error.

    I don't know where to start.

    Tuesday, March 13, 2018 3:04 PM

All replies

  • Hi,

    Thanks for your question.

    To have a better understanding about this issue, please help me to collect  the following information:

    1. What policies did you configure on 2012R2 NPS?
    2. For testing purpose, we may stop NPS in order to narrow down and analyze this issue timely.

    Highly appreciate your effort and time. If you have any questions and concerns, please feel free to let me know.

    Wish you have a nice day!

    Best regards,  

    Michael


    Please remember to mark the replies as an answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Wednesday, March 14, 2018 6:20 AM
  • Hi,

    How are things going on? Was your issue resolved?

    Please let us know if you would like further assistance.

    Wish you have a nice weekend!

    Best regards,

    Michael


    Please remember to mark the replies as an answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    Friday, March 16, 2018 9:33 AM