none
MAP 6.5, Bug by Group By RRS feed

Answers

  • This bug only shows up in the UI and it is caused by white space at the end of the string "Windows 7 Enterprise". This is also happening with "Windows Server 2008 R2".  The bug will be fixed in the next release (after 6.5)
    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Saturday, December 3, 2011 12:51 AM
    Moderator

All replies

  • Hi all,

    why does MAP group wrong

     


    Chris
    Tuesday, November 29, 2011 7:17 AM
  • This is unusual indeed. Can you send the harware report to mapfdbk@microsoft.com and refrence this forum post in your email? I would like to discover what is going on, thanks.
    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Tuesday, November 29, 2011 7:41 AM
    Moderator
  • This bug only shows up in the UI and it is caused by white space at the end of the string "Windows 7 Enterprise". This is also happening with "Windows Server 2008 R2".  The bug will be fixed in the next release (after 6.5)
    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Saturday, December 3, 2011 12:51 AM
    Moderator