none
FAST Search for Sharepoint Spell Checking with Search Web Service RRS feed

  • Question

  • When testing the search using the out of the box webparts I am finding that the spelling suggesttions are working. However when I am issuing a query from the Search webservice using SpellingSuggestions - On, i'm not getting any back.

    Can anyone tell me where to start looking?


    Brad Foley | www.blfoley.com
    Friday, November 25, 2011 2:12 AM

Answers

  • Uday,

    Yes i was using that, however, no matter what I did, the query was always getting passed to fast as spelling off, I used reflector Pro and found out it might be a logic error in the Search.asmx webservice.

    So it's back to the OM for me.

    ~Brad


    Brad Foley | www.blfoley.com
    • Marked as answer by Bradley Foley Monday, November 28, 2011 5:32 AM
    Monday, November 28, 2011 5:32 AM

All replies

  • Hi Bradley,

    You might know about "Mossman's FAST for SharePoint Query tool", if you don't know you can download from below link, 

    http://fastforsharepoint.codeplex.com/releases/view/68277

    This is the tool where you can get Query XML which is required to fetch the results using search web service and also you can see the results on same page.

    Thanks and Regards,

    Uday

    Monday, November 28, 2011 4:36 AM
  • Uday,

    Yes i was using that, however, no matter what I did, the query was always getting passed to fast as spelling off, I used reflector Pro and found out it might be a logic error in the Search.asmx webservice.

    So it's back to the OM for me.

    ~Brad


    Brad Foley | www.blfoley.com
    • Marked as answer by Bradley Foley Monday, November 28, 2011 5:32 AM
    Monday, November 28, 2011 5:32 AM