locked
The site usage reporting has been reset RRS feed

  • Question

  • We use site usage report for our team sites in MOSS 2007 for reporting purposes, when I tried to gather the report, seems like the Total Hits has been reset. I have no idea how it was reset, we haven't configured anything. Do you have any idea on how to get it back or what causes it to reset the Total Hits of the site?? Thanks a lot.
    Friday, January 6, 2012 3:42 AM

Answers

  • Hi nNewTechiEe,

     

    According to your description, your usage reports was reset when you gather the report without any configure. So, there are may be some errors in your application or some time jobs stop working. I suggest you to check this with the below steps.

     

    1. Verify if "Enable advanced usage analysis processing" has been checked on the

    SSP for the site under usage reporting.

    2. Look under Timer Job Status to see if there is any failed jobs in there.

    3. Check the application event viewer for any errors or warnings.

    4. Check to see that the usage analysis logs are being produced by going into

    -Central Administration

    -Operations

    -Under logging and reporting click Usage Analysis Processing

    -Verify the path under Logging Settings and browse to that path to

    ensure that the log files are there.

    5. Check to make sure the 'Office SharePoint Usage Analytics Log Import' and 'Office SharePoint Usage Analytics Processing' "Usage Analysis" Timer jobs are enabled by going to:

    -Central Administration

    -Operations

    -Timer Job Definitions

     

     

    Thanks,

    Jack

    • Marked as answer by Pengyu Zhao Thursday, January 12, 2012 9:27 AM
    Tuesday, January 10, 2012 4:38 AM
    Moderator