none
DPMTAPEUtil.Ps1 is not working on my DPM 2010 Server RRS feed

  • General discussion

  • Here is one example of a search I tried:

    $obj = .\DPMTapeUtil.ps1 -inventory -search "state=freedata"

    Powershell crashes with the following info:

    Problem signature:

      Problem Event Name:                        PowerShell

      NameOfExe:                                        powershell.exe

      FileVersionOfSystemManagementAutomation:            6.1.7601.17514

      InnermostExceptionType:                 nterpriseStorage.Dls.Utils.MediaNotFound

      OutermostExceptionType:                System.Reflection.TargetInvocation

      DeepestPowerShellFrame:                 unknown

      DeepestFrame:                                    System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast

      ThreadName:                                      unknown

      OS Version:                                          6.1.7601.2.1.0.274.10

      Locale ID:                                             1033

    Here is what shows up in the log file:

    [07/27/2012 15:23.42] DPMTapeUtil v3.7

    [07/27/2012 15:23.42] Using parameters:

    [07/27/2012 15:23.42]                           Inventory: True

    [07/27/2012 15:23.42]                           Search: state=freedata

    [07/27/2012 15:23.42] ------------------------------------------------------------

    [07/27/2012 15:23.42] Logfile D:\dpmutils\DPMTapeUtil.LOG

    [07/27/2012 15:23.42] Quickerase IS NOT enabled on local server!

    [07/27/2012 15:23.42] Tape colocation IS enabled on local server!

    [07/27/2012 15:23.42] Handling [1] servers...

    [07/27/2012 15:23.44] === Using server PHQDPM04 ===

    Here's my setup:

    I’m running DPM 2010 (version 3.0.7707.0) on three M.S. Windows Server 2008 Ent.  servers. (two are R2 SP1 and one is just SP2)  I setup tape library sharing with  three HP MSL4048 tape libraries assigning one of the DPM servers as the library server (R2 SP1).  The tape libraries are used by various protection groups from all three DPM servers.   

    Has anyone seen this before or have an idea how to fix it?

    Thanks,

    Michael

    • Changed type MJPPhoenix Thursday, October 4, 2012 7:22 PM
    Friday, July 27, 2012 10:41 PM

All replies

  • Hi MJPPhoenix

    Are you still having this issue?


    Thanks, Wilson Souza - MSFT This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights

    Friday, March 1, 2013 8:18 PM
    Moderator