none
Configuration issue in IE as Document mode: 10 and User agent String: Internet Explorer 8 RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have a telerik rad popup window performing some input operation. The problem is when I use the configuration in IE as Document mode: 10 and User agent String: Internet Explorer 8, scroll bars appear in the window from nowhere. It is working fine with every other configuration of IE. I've also used a separate stylesheet for IE 8 but it won't apply in this case. 

    Here are the screen shots of the window.

    Actual view

    With Scorllbar

    Please if anybody could suggest a solution for this weird problem it would be a great help.

    Thanks in advance.



    Neelesh


    Thursday, May 29, 2014 7:37 AM

Answers

  • Hi Neelesh,

    Post questions about html, css and scripting to the MSDN IE Web Development forum. Include with your questions a link to your website or a mashup that shows the issue.

    To debug layout problems in web pages use the Find tab of developer tools.

    If layout problems occur because you change the UAS with developer tools, then this can only be caused by UAS sniffing scripts in your code. (use the Developer tool's debug tab to search for userAgent in your pages and resources.) or your asp.net or your Telerik assemblies need updating to recognise the IE10 UAS.

    Select the Telerik menu from VS and check for updates to your current version of their product. You can get assistance with their products from support.telerik.com or from the Telerik menu in VS.

    Regards.


    Rob^_^

    Saturday, May 31, 2014 8:32 PM

All replies

  • Hi,

    It seems we need to talk with the site developers to determine how the sheet would display with different IE user agent string.

    Regarding the user agent string changes, please take a check with the following article:

    Introducing IE9’s User Agent String

    The Internet Explorer 8 User-Agent String (Updated Edition)

    Hope this may help

    Best regards


    Michael Shao
    TechNet Community Support

    Friday, May 30, 2014 2:39 AM
    Moderator
  • Actually the problem is we have added a CSS for IE8 already, but with this configuration of Internet explorer that CSS is not applied.

    If you could suggest something to enable that IE8 css for this IE configuration would be great help.

    Thanks.


    Neelesh

    Friday, May 30, 2014 4:22 AM
  • Hi,

    If this issue is related with HTML, CSS or Javascripts, then please consider seek help in MSDN web development forum, experts there might share some insights:

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/ie/en-US/home?forum=iewebdevelopment

    Best regards


    Michael Shao
    TechNet Community Support

    Friday, May 30, 2014 7:15 AM
    Moderator
  • Hi Neelesh,

    Post questions about html, css and scripting to the MSDN IE Web Development forum. Include with your questions a link to your website or a mashup that shows the issue.

    To debug layout problems in web pages use the Find tab of developer tools.

    If layout problems occur because you change the UAS with developer tools, then this can only be caused by UAS sniffing scripts in your code. (use the Developer tool's debug tab to search for userAgent in your pages and resources.) or your asp.net or your Telerik assemblies need updating to recognise the IE10 UAS.

    Select the Telerik menu from VS and check for updates to your current version of their product. You can get assistance with their products from support.telerik.com or from the Telerik menu in VS.

    Regards.


    Rob^_^

    Saturday, May 31, 2014 8:32 PM