locked
In place archive folder not showing in OWA 2016 RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    We are migrating from Zimbra Network Edition to Exchange 2016 on-premise and for that we have deployed exchange 2016 trial version for the testing purpose.

    I have created a shared mailbox and enabled in place archive feature for the same. Delegation of control given to specific user (Send as permission and full access permision). Now whenever I connect the sahred mailbox from authorized user's mailbox in OWA, I am able to see the shared mailbox but not getting archive folder in it.

    How can I connect to the archival folder using OWA for the shared mailbox ?

    Regards,

    Nik

    Tuesday, August 16, 2016 10:03 AM

Answers

  • Hi,

    I have created a new shared mailbox and enable the archive in my environment.

    I have the same situations,I think it is by design.Please refer to the following pictures:

    In addition,I have found the following article for your reference:

    https://blogs.technet.microsoft.com/ilvancri/2010/06/21/shared-mailbox-and-archive-q-a/

    Regards,


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    David Wang_
    TechNet Community Support

    • Proposed as answer by David Wang_ Wednesday, August 24, 2016 7:54 AM
    • Marked as answer by Nik_11 Wednesday, August 24, 2016 9:19 AM
    Wednesday, August 24, 2016 7:52 AM

All replies