none
Backup not working for File Server RRS feed

  • Question

  • We have System Center 2012 Sp1 installed with Agent Version : 4.1.3453.0

    We are protecting File Server which is member in DFS. We have Volume of More than 2TB and which is spanned accross multiple VHDs.

    I am facing problem with Backup not working and DPMRA service is getting stopped unexpectedly. When i try to create recovery point manually i don't get option to syncrhonize the changes. 1st and 3rd option is geryed out.

    I am getting Error on DPM as Affected area:    E:\

    Description:    The replica of Volume E:\ on<ServerName> is inconsistent with the protected data source. All protection activities for data source will fail until the replica is synchronized with consistency check. You can recover data from existing recovery points, but new recovery points cannot be created until the replica is consistent.

    For SharePoint farm, recovery points will continue getting created with the databases that are consistent. To backup inconsistent databases, run a consistency check on the farm. (ID 3106)
        DPM failed to communicate with the protection agent on <Server> because the agent is not responding. (ID 43 Details: Internal error code: 0x8099090E)
        More information
    Recommended action:    1) Check recent records from the DPMRA source in the Application Event Log on FUSE.win2k.internal to find out why the agent failed to respond.
    2) Make sure that the DPM server is remotely accessible from <Server>
    3) If a firewall is enabled on the DPM server, make sure that it is not blocking requests from <Server>
    4) Restart the DPM Protection Agent service on <Server>. If the service fails to start, re-install the protection agent.
        Synchronize with consistency check.
        Run a synchronization job with consistency check...
    Resolution:    To dismiss the alert, click below
        Inactivate

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I have Re-installed Agent but it is not helping.

    I have Other Volume labeled as F: and sized at 600 GB. Backup of that Volume is working fine for Same server.

    Please Suggest how to troubleshoot.

    Thanks in Advance.

    Swapnil


    Thanks, Swapnil Prajapati

    Thursday, November 27, 2014 10:54 AM