none
Orchestrator 2016 Runbook

    Question

  • Hello i'm trying to migrate orchestrator 2012 to 2016 .

    installed orchestrator 2016 and also installed required integration tools.

    after the successful installation of orchestrator 2016 i have exported runbook from 2012 and successfully imported to orc2016 however the runbook is showing with question mark and its not responding properly. please see the below screenshot.

    

      


    Monday, March 06, 2017 6:45 AM

Answers

  • hello

    just to inform you that issue is not related to integration tool. all the integration tool was installed properly.

    issue was related to service manager connector.

    unfortunately connector between SCSM and SCORC was disabled.

    thank you for your post.

    • Marked as answer by Techno1982 Tuesday, March 14, 2017 10:37 AM
    Sunday, March 12, 2017 1:35 PM

All replies

  • Hi,

    the Activities from the Integration Pack for Active Directory are displayed. But the Activities from the Integration Pack for Service Manager are not displayed.

    Perhaps the Integration Pack for Service Manager is no not installed or the import was before the  Integration Pack for Service Manager was isnstalled or the Runbook Designer was not re-opened after installing the IP.

    Regards,

    Stefan


    Visit go2azure.eu and my blog at www.sc-orchestrator.eu !

    Monday, March 06, 2017 7:45 AM
  • hello

    just to inform you that issue is not related to integration tool. all the integration tool was installed properly.

    issue was related to service manager connector.

    unfortunately connector between SCSM and SCORC was disabled.

    thank you for your post.

    • Marked as answer by Techno1982 Tuesday, March 14, 2017 10:37 AM
    Sunday, March 12, 2017 1:35 PM
  • Syam, Is the issue resolved from your end now?

    Regards


    Priyabrata

    Tuesday, March 14, 2017 10:23 AM
  • Yes priyabrata.issue has been resolved now by fixing the connector issue.
    Tuesday, March 14, 2017 10:34 AM