locked
K9A RRS feed

  • Question

  • On my MSI K9A Platium it will not resume after power failure. The bios is set to do so but it seems no matter where you set the power failure setting it does nothing. I put on the latest AMI bios (v1.8), returned the board for repair, and exchanged the board and I still have the same problem.

    MSI K9A Platium
    bios AMI 1.8
    2 gig memory
    300 gig SATA HD
    ATI HD3870 Graphics Card
    Antec 650W TruePower Trio PS

    Any help I would be happy to get.
    Sunday, January 6, 2008 1:06 AM

Answers

  • Hi,

    Did you use Windows Vista or other Operaions system?

    For pure motherboard problem, I'd like to suggest you contact with MSI for more supports.

    --------------------
    Regards,
    Eric Zhang
    Microsoft Online Community Support



    Wednesday, January 9, 2008 11:22 AM

All replies

  • Hi,

    Did you use Windows Vista or other Operaions system?

    For pure motherboard problem, I'd like to suggest you contact with MSI for more supports.

    --------------------
    Regards,
    Eric Zhang
    Microsoft Online Community Support



    Wednesday, January 9, 2008 11:22 AM
  • Hi,

    As this thread has been quiet for a while, we assume that the issue has been resolved. At this time, we will mark it as ‘Answered’ as the previous steps should be helpful for many similar scenarios.

    If the issue still persists and you want to return to this question, please reply this post directly so we will be notified to follow it up. You can also choose to unmark the answer as you wish.

    In addition, we’d love to hear your feedback about the solution. By sharing your experience you can help other community members facing similar problems.

    Thanks!
    --------------------
    Regards,
    Eric Zhang
    Microsoft Online Community Support

    Monday, January 14, 2008 2:57 AM