locked
UAG and activesync password change RRS feed

  • Question

  • Hi all,

     

    We have one portal that has Exchange published inside it.

    All is working fine for OWA, OA and activesync.

    Except when it come to 7 days to change your password it stops Activesync from working on the mobile device it displays unknown username or password?

    You can still login into OWA or OA. As sson as the password is changed and updated on the mobile device then all is fine again.

    Any help would be fine.

    Regards,

    Richard

    Tuesday, February 15, 2011 11:02 AM

Answers

  • Hi,

    I'm marking your question as answered, even though it hasn't been. It appears no one has been able to provide an answer. If the topic is still a concern, I would suggest you open a support case with Microsoft CSS, and an engineer will help you investigate the issue.


    Ben Ari
    Microsoft CSS UAG/IAG Support
    Sammamish, WA
    • Marked as answer by Erez Benari Tuesday, May 17, 2011 11:00 PM
    Tuesday, May 17, 2011 11:00 PM

All replies

  • Hi,

    I'm marking your question as answered, even though it hasn't been. It appears no one has been able to provide an answer. If the topic is still a concern, I would suggest you open a support case with Microsoft CSS, and an engineer will help you investigate the issue.


    Ben Ari
    Microsoft CSS UAG/IAG Support
    Sammamish, WA
    • Marked as answer by Erez Benari Tuesday, May 17, 2011 11:00 PM
    Tuesday, May 17, 2011 11:00 PM
  • I'm experiencing the same issue.

     

    Has anyone figured out a solution besides separating the active sync server and OWA?

     

    thanks,

     

    Chris

    Monday, June 27, 2011 1:42 PM