locked
Issues pushing client to Server 2003 servers. RRS feed

  • Question

  • Getting the following errors when trying to push SCCM client to one of my servers. Please let me know if I need to include any more information.

    <![LOG[MSI: Action 14:53:07: MofcompPolicyProcessorUninstallMof_InstallRollback. ]LOG]!><time="14:53:07.169+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="2548" file="msiutil.cpp:314"> <![LOG[MSI: Action 14:53:07: MofcompLpaUninstallMof_InstallRollback. ]LOG]!><time="14:53:07.169+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="2548" file="msiutil.cpp:314"> <![LOG[MSI: Action 14:53:07: MofcompSchemaNamespacesMof. Publishing WMI classes]LOG]!><time="14:53:07.169+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="2548" file="msiutil.cpp:314"> <![LOG[MSI: Action 14:53:09: Rollback. Rolling back action:]LOG]!><time="14:53:09.107+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="2548" file="msiutil.cpp:314"> <![LOG[File C:\WINDOWS\ccmsetup\MicrosoftPolicyPlatformSetup.msi installation failed. Error text: ExitCode: 1603 Action: ErrorMessages: ]LOG]!><time="14:53:41.904+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="2548" file="msiutil.cpp:872"> <![LOG[InstallFromManifest failed 0x80070643]LOG]!><time="14:53:41.904+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="2548" file="ccmsetup.cpp:7086"> <![LOG[A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='311' will not be sent.]LOG]!><time="14:53:41.904+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="2548" file="ccmsetup.cpp:9428"> <![LOG[CcmSetup failed with error code 0x80070643]LOG]!><time="14:53:41.904+360" date="11-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="2108" file="ccmsetup.cpp:10544">


    Wednesday, November 20, 2013 8:55 PM

Answers

  • This is an odd case, this didn't fix the issue for the client push.

    BUT a manual install worked, very odd.

    What would cause this?

    • Proposed as answer by Joyce L Wednesday, November 27, 2013 6:50 AM
    • Marked as answer by Joyce L Wednesday, December 4, 2013 10:13 AM
    Thursday, November 21, 2013 7:42 PM

All replies

  • I can't really read your post but from the title I can say that 2003 servers need an updated .net before the client will install.


    John Marcum | http://myitforum.com/myitforumwp/author/johnmarcum/

    Wednesday, November 20, 2013 10:29 PM
  • This post matches your symptoms: http://blogs.msdn.com/b/george_bethanis/archive/2013/02/04/cm12-upgrade-of-a-client-to-sp1-fails-with-error-microsoftpolicyplatformsetup-msi-installation-failed-exit-code-1603.aspx

    Jason | http://blog.configmgrftw.com

    Wednesday, November 20, 2013 10:40 PM
  • This is an odd case, this didn't fix the issue for the client push.

    BUT a manual install worked, very odd.

    What would cause this?

    • Proposed as answer by Joyce L Wednesday, November 27, 2013 6:50 AM
    • Marked as answer by Joyce L Wednesday, December 4, 2013 10:13 AM
    Thursday, November 21, 2013 7:42 PM