locked
Sharepoint services migrálás hiba RRS feed

 • Question

 • Sziasztok!

   

  A cégemnél services –t használunk és a mentést stsadm.exe kiegészítő eszközzel oldjuk meg. Az a probléma, hogy teszteltünk a sharepoint serveren pontosabban az IIS –en mert tanúsítványt szeretünk, volna kipróbálni ISA Serveres ki publicáláshoz és ettől kezdve nem működik a mentés.

  Készítetem smigrate.exe alkalmazással egy .fwp kiterjesztésű fájlt Sharepointról amit meg is csinált. Telepítettem egy másik w2k3 R2 servert és SharePoint services –t és próbáltam elindítani az smigrate.exe alkalamzással a  visszaállítást, ezt már nem készíti el. A hibaüzenet, az hogy fájlnév, könyvtárnév vagy volume címke syntaxis rossz.  Ja és úgyancsak ez a hibaüzenet a még meglévő backupokra is. Tehát azt tapasztalom, mintha nem lehetne másik serveren visszaállítani a meglévő mentést vagy migrálást.Kérdésem, az hogy mi a protokollja a migrálásnak. Hogyan tudnám visszaállítani, hogy végre legyen mentés. Válaszotok előre is köszönöm.

   

  Thursday, May 31, 2007 7:58 AM

All replies

 • Valószínűleg nem véletlenül panaszkodik hibára. Be tudod másolni ide, hogy mi a parancs, amellyel próbálkozol (az érzékeny adatokat, pl. cégnév nyilván változtasd meg).
  Thursday, May 31, 2007 12:55 PM
 • Igen itt a kért parancs:

  smigrate -r -w http://intranet -f c:\backup\migral.fwp -u ade\x.y -pw *

  ezt szeretném használni viszaállításhoz.

   

  Thursday, May 31, 2007 1:40 PM