locked
Exchange 2007 transition with no inbound internet mail RRS feed

  • Question

  • I have a 2 server Exchange 2003 environment - 1 BackEnd server and 1 Front End server that has an SMTP connector to route Internet mail in and out to Postini.

    I added 1 2007 Exchange server running CAS, Hub and Mailbox.  The default routing group to connect the 2 systems is set up between the 2007 box and teh BackEnd 2003 server.

    Everything in this transition state is working except Inbound Internet mail specifically to the new 2007 server.  When I try to send in to a mailbox on the 2007 I get an NDR 5.35 a looping condition was detected - the server is configured to route mail back to itself.  Not sure how to resolve this?

    Wednesday, September 23, 2009 10:50 PM

Answers

  • Think I solved it by deleting the routing group from the 2003 server to the 2007 server and re-adding it specifying both the 2003 servers as allowed to use the connection.
    • Proposed as answer by VSP-- Thursday, September 24, 2009 1:42 PM
    • Marked as answer by Allen Song Monday, September 28, 2009 4:25 AM
    Thursday, September 24, 2009 2:03 AM

All replies

  • Think I solved it by deleting the routing group from the 2003 server to the 2007 server and re-adding it specifying both the 2003 servers as allowed to use the connection.
    • Proposed as answer by VSP-- Thursday, September 24, 2009 1:42 PM
    • Marked as answer by Allen Song Monday, September 28, 2009 4:25 AM
    Thursday, September 24, 2009 2:03 AM
  • Hi,

    Thanks for your sharing.

    Allen
    Monday, September 28, 2009 6:14 AM