locked
My Libraries "no longer exists" RRS feed

  • Question

  • After I had my mother board replaced by HP, when I go to access My Libraries I receive a prompt saying "Pictures.library-ms" does not exist.  I have accessed the pictures through a prompt in Shutterfly somehow once, and in the CMD Prompt window it shows all the video, pics, music, and documents are all there,,, I just cannot access them.  I have tried Restore Defalt Libraries, but no success.  Is there another way to restore the Libraries?  Thank You, Greg  

    Saturday, March 2, 2013 2:18 AM

Answers

  • Hey Greg,

    This may be what you are looking for. I watched the video to make sure it was legit. Hope it helps get those libraries restored.

    Here is the link to the video, a very simple process.

    http://www.youtube.com/watch?v=0lBhyfECgA0      (Please copy and paste in browser)

    Best of luck

    -Paul

    Sunday, March 3, 2013 1:13 AM
  • Hi,


    In addition to Paul, here is thread for your reference to restore the libraries:


    Libraries not showing up, "restore default libraries" not working, but the libraries are there. 

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itproui/thread/295d3909-72d6-4e54-8dc8-a6b087c01fd0


    Regards,


    Vincent Wang
    TechNet Community Support

    Monday, March 4, 2013 6:00 AM

All replies

  • Hey Greg,

    This may be what you are looking for. I watched the video to make sure it was legit. Hope it helps get those libraries restored.

    Here is the link to the video, a very simple process.

    http://www.youtube.com/watch?v=0lBhyfECgA0      (Please copy and paste in browser)

    Best of luck

    -Paul

    Sunday, March 3, 2013 1:13 AM
  • Hi,


    In addition to Paul, here is thread for your reference to restore the libraries:


    Libraries not showing up, "restore default libraries" not working, but the libraries are there. 

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itproui/thread/295d3909-72d6-4e54-8dc8-a6b087c01fd0


    Regards,


    Vincent Wang
    TechNet Community Support

    Monday, March 4, 2013 6:00 AM