none
An unexpected error occurred and your request couldn't be handled RRS feed

  • Question

  • I've a problem with OWA 2010. am receiving this error when clicking on some emails or tying to send new emails," An unexpected error occurred and your request couldn't be handled."
    It was working fine before i did some changes on IIS HTTP redirect on the owa.

    Any help plz?

    Sunday, March 25, 2012 10:37 AM

Answers

  • Okay then please refer to this article to solve your issue: http://briandesmond.com/blog/redirecting-owa-urls-in-exchange-2010/

    If this does not help, remove the redirection from the /public folder and check the output.



    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.   

    Microsoft Student Partner 2010 / 2011
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft Certified Systems Administrator: Security
    Microsoft Certified Systems Engineer: Security
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Active Directory, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows 7, Configuring
    Microsoft Certified Technology Specialist: Designing and Providing Volume Licensing Solutions to Large Organizations
    Microsoft Certified IT Professional: Enterprise Administrator
    Microsoft Certified IT Professional: Server Administrator
    Microsoft Certified Trainer

    • Edited by Mr XMVP Sunday, March 25, 2012 5:10 PM add info
    • Marked as answer by abeerm Monday, March 26, 2012 11:17 AM
    Sunday, March 25, 2012 4:15 PM

All replies

  • Hi there,

    Please have a look here if you have not seen these..

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/c48a3b95-9aa2-4ce2-83ac-705ae3d9cb29/


    Kottees : My Blog : Please mark it as an answer if it really helps you.

    Sunday, March 25, 2012 10:56 AM
  • I already read this link before, and it didnt help me..

    One more inof , if ill move the HTTP redirect in IIS setting it will work without any problem..

    But once I checke this option i got that error msg on OWA !!

    Apperciate your help on this..

    Sunday, March 25, 2012 12:37 PM
  • Hello,

    What are you trying to redirect exactly?

    You can have a look for automatic redirection in OWA: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb310763.aspx



    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.   

    Microsoft Student Partner 2010 / 2011
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft Certified Systems Administrator: Security
    Microsoft Certified Systems Engineer: Security
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Active Directory, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows 7, Configuring
    Microsoft Certified Technology Specialist: Designing and Providing Volume Licensing Solutions to Large Organizations
    Microsoft Certified IT Professional: Enterprise Administrator
    Microsoft Certified IT Professional: Server Administrator
    Microsoft Certified Trainer

    Sunday, March 25, 2012 3:36 PM
  • I am trying to redriect OWA external website.. so if my owa url is: https://mail.contoso.com/OWA and if any user forget to put  /owa  it should redirect auotmatically to https://mail.contoso.com/OWA.

    I did that from http redirect on the defult website in IIS and its working but am getting that error on the subject when am sending new email or open some emails..

    Sunday, March 25, 2012 3:52 PM
  • Okay then please refer to this article to solve your issue: http://briandesmond.com/blog/redirecting-owa-urls-in-exchange-2010/

    If this does not help, remove the redirection from the /public folder and check the output.



    This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.   

    Microsoft Student Partner 2010 / 2011
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft Certified Systems Administrator: Security
    Microsoft Certified Systems Engineer: Security
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Active Directory, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Server 2008 Applications Infrastructure, Configuration
    Microsoft Certified Technology Specialist: Windows 7, Configuring
    Microsoft Certified Technology Specialist: Designing and Providing Volume Licensing Solutions to Large Organizations
    Microsoft Certified IT Professional: Enterprise Administrator
    Microsoft Certified IT Professional: Server Administrator
    Microsoft Certified Trainer

    • Edited by Mr XMVP Sunday, March 25, 2012 5:10 PM add info
    • Marked as answer by abeerm Monday, March 26, 2012 11:17 AM
    Sunday, March 25, 2012 4:15 PM
  • Its very helpful artical.. thanks..

    it is successfully redirected.. I followed the redirection steps without any problem.. but the problem when am opening the owa and trying to check anything it returns with this :an unexpected error occurred and your request couldn't be handled".
    I remove redirect on /owa and on /exchange, /public & /exchweb but with same error !!

    would appreciate if someone could offer assistance with this error I'm having..


     

    Sunday, March 25, 2012 5:45 PM
  • hi,

    What's your exchange environment?

    If you remove the redirection, did the issue still occur?

    Can you find some more information in your IIS log.

    Please post here.

    thanks,


    CastinLu

    TechNet Community Support


    • Edited by Castinlu Monday, March 26, 2012 9:18 AM
    Monday, March 26, 2012 9:18 AM
  • Hi all,

    It solved after uncheck the SSL setting in the sub directories..

    Thanks for the hepl :)

    Monday, March 26, 2012 11:17 AM
  • Hi again, that problem is aldready solved but if any user clicks Options -> See All Options then organize email or groups we get this message:

    "Sorry! We're having trouble processing your request right now. Please try again in a few minutes."

    This is repeated for many tabs under all options even if am trying to save singnature.

    My defult site binding under IIS7 is as following:

    https for the IP address of CAS server.
    https: 127.0.0.1
    http: 127.0.01
    htpps: port 443
    msmq.formatname :localhost
    net.msmq : local host
    net.pipe: *
    net.tcp: 808:*
    http: port 80

    Appreciate your help on this..

    Wednesday, March 28, 2012 8:52 AM