locked
Exchange 2003 - Out of Office - replies not working for external emails

    Question

  • Hi -

    I have Exchange 2003 server/Outlook 3002 and we use Out of Office alot.  However, recently the Out of Office is only working when somebody internally sends an email but when someone from the outside send an email to that person with Out of office on, they don't get any response.  Pretty strange, not sure if this is a setting within exchange and/or Outlook??

    Help!!

    Thank you,
    Peggy

    Monday, October 04, 2010 5:45 PM

Answers

All replies

  • Hi,

    Just need some clarification: is it not working when applied from OWA or outlook, happening to lot of user or some particular user, also check these setting : http://support.microsoft.com/kb/266166, also have a look into these steps they might help : http://www.msexchange.org/articles_tutorials/exchange-server-2007/tools/troubleshooting-out-of-office.html


    Ripu Daman Mina | MCSE 2003 & MCSA Messaging
    Monday, October 04, 2010 5:56 PM
  • Hi -

    Thank you soooo much, the first article did it, I can't believe it was that simple.  I apologize for the lack of information, this is being used through Outlook not OWA and it was happening to all users.  I recently upgraded my OS and migrated my Exchange 2003 server over to the new platform and certain tasks that were normally working weren't anymore.  I never remember having to put those checks in.. strange.

    Thanks again!
    Peggy

    Monday, October 04, 2010 6:59 PM