locked
Unable to Publish form into Organisational forms library

    Question

  • Hi,

    I have being trying to publish a form to the org forms library but it keep telling me "cannot publish the form because of a mapi error. the operation failed".

    I'm running Exchange 2007 SP3 in my environment.

    Tuesday, February 15, 2011 3:31 AM

Answers

  • Can you confirm you have owner permissions on the Organizational Forms library folder?...

    Peter


    Peter O'Dowd
    • Proposed as answer by Jerome Xiong Wednesday, February 16, 2011 8:15 AM
    • Marked as answer by emma.yoyo Friday, February 25, 2011 2:10 AM
    Tuesday, February 15, 2011 3:50 AM
  • Found the problem. I logged on as the owner of the library and was able to publish the form.
    • Proposed as answer by Jerome Xiong Wednesday, February 16, 2011 8:15 AM
    • Marked as answer by Michael Vi Wednesday, March 2, 2011 12:38 AM
    Tuesday, February 15, 2011 4:31 AM

All replies

  • Can you confirm you have owner permissions on the Organizational Forms library folder?...

    Peter


    Peter O'Dowd
    • Proposed as answer by Jerome Xiong Wednesday, February 16, 2011 8:15 AM
    • Marked as answer by emma.yoyo Friday, February 25, 2011 2:10 AM
    Tuesday, February 15, 2011 3:50 AM
  • Hi,

    I've just found this...  It describes the steps you need to take...

    http://support.microsoft.com/kb/184765

     

    A user who is trying to install a form must have Owner permission to that library or folder, including public folders.

    Forms installed in the organization forms are available to anybody in the organization through the client by selecting New Forms from the Compose menu. Forms installed in the folder, including a public folder, are available when a user selects that particular folder.

    For additional information on managing and installing forms, click the article number below to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
    147604  (http://support.microsoft.com/kb/147604/EN-US/ ) XGEN: Managing Forms Installed on Exchange Server

     

     


    Peter O'Dowd
    • Proposed as answer by Peter O Dowd Tuesday, February 15, 2011 3:53 AM
    • Unproposed as answer by Michael Vi Tuesday, February 15, 2011 4:32 AM
    Tuesday, February 15, 2011 3:53 AM
  • Found the problem. I logged on as the owner of the library and was able to publish the form.
    • Proposed as answer by Jerome Xiong Wednesday, February 16, 2011 8:15 AM
    • Marked as answer by Michael Vi Wednesday, March 2, 2011 12:38 AM
    Tuesday, February 15, 2011 4:31 AM