none
SharePoint 2013 Search Crawl Issue with https web application and local DNS

    Question

  • We have a Multiple server SharePoint farm with 2 Wfes and 3 App servers.

    We have configured SharePoint search and have a web application under 443 port https enabled. and we are accessing the root site of the web application using a local DNS that is added an entry in the host file with the one of the WFE's IP,

    and can access the site successfully from crawler App server and when trying to run the Search Full Crawl it fails with the below error message.

    An unrecognized HTTP response was received from the server when attempting to crawl this item, verify whether the item can be accessed using your browser ("Error from SharePoint site: WebExceptionStatus: SendFailure The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send." Search ID = "")

    and I'm getting the below msgs logged in verbose level ULS log of the search components.


    CHttpAccessorHelper::InitRequestInternal - unexpected status (404) on request for 'https://siteintra/robots.txt' Authentication 1.  [httpacchelper.cxx:746]  search\native\gather\protocols\http\httpacchelper.cxx

    SetSTSErrorInfo ErrorMessage = Error from SharePoint site: WebExceptionStatus: SendFailure The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send. hr = 80041204  [sts3util.cxx:6994]  search\native\gather\protocols\sts3\sts3util.cxx



    Couldn't retrieve server https://siteintra policy, hr = 80041204            [sts3util.cxx:1871]  search\native\gather\protocols\sts3\sts3util.cxx



    STS3::StoreCachedError: Object initialization failed.  Message:  "Error from SharePoint site: WebExceptionStatus: SendFailure The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send." HR: 80041204  [sts3util.cxx:7089]  search\native\gather\protocols\sts3\sts3util.cxx



    Server siteintra security initialization failed, hr = 80041204 error Message Error from SharePoint site: WebExceptionStatus: SendFailure The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.  [sts3util.cxx:1597]  search\native\gather\protocols\sts3\sts3util.cxx



    CSTS3Accessor::InitURLType fails, Url https://siteintra, hr=80041204        [sts3acc.cxx:297]  search\native\gather\protocols\sts3\sts3acc.cxx



    FLTRDMN: URL https://siteintra Errorinfo is "Error from SharePoint site: WebExceptionStatus: SendFailure The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send."  [fltrsink.cxx:566]  search\native\mssdmn\fltrsink.cxx
    and when I tried to crawl the Central administration site the full crawl is successfully done and the crawled items appear in the search, which makes sure that the search is configured correctly.

    here I have tried solutions suggested related to this issues:

    1.disable loopback check 2.checking all the permission level of the Default Content Access Account in Search Service Application, User Profile Service Application, and Web Application User Policy level 3.Accessing the site pages with the Search Account

    nothing helps here as still the full crawl fails in this situation.

    here I suspect whether the local DNS which is not in our DNS server will make any issues in the crawling.

    Your inputs are highly appreciated here.
    dimanche 13 mai 2018 10:41

Toutes les réponses